Glicemo diabet formula, 60 capsule vegetale

59.00 lei (TVA inclus)

Echilibreaza glicemia și regleaza metabolismul, indicat persoanelor prediabetice si diabetice.

  • Disponibilitate: in stoc
  • Comandă prin telefon: 0765.68.17.17
  • Ingrediente validate științific
  • 30 de zile drept de retur
  • Plăteși ramburs sau cu cardul

Suplimentul Glicemo Diabet Formula este destinat persoanelor prediabetice/diabetice, celor cu glicemie ridicată, dar și celor care prezintă valori ridicate ale colesterolului/trigliceridelor plus suferă de afecțiuni cardiovasculare. Rolul său este, în principal, unul antidiabetic, de a echilibra glicemia și a regla metabolismul. Extractul de scorțișoară care se regăsește pe lista ingredientelor care definesc suplimentul

Glicemo Diabet Formula contribuie la menținerea valorilor normale ale glicemiei și trigliceridelor. 

În urma unui studiu s-a dovedit că aportul a 1, 3 sau 6 g de scorțișoară pe zi reduce glicemia, trigliceridele, colesterolul LDL și colesterolul total la persoanele cu diabet zaharat de tip 2 și sugerează că includerea scorțișoarei în dieta oamenilor cu diabet zaharat de tip 2 va reduce factorii de risc asociați cu diabetul și bolile cardiovasculare.

Ingrediente

Extract de scorțișoară (Cinnamomum Zeylanicum), extract din rădăcină de ghimbir (Zingiber officinale), extract din rădăcină de turmeric (Curcuma longa) cu 95% curcuminoide, extract din frunze de Gymnema Sylvestre, extract de propolis, vitamina B12 (cianocobalamină), Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), Vitamina B1 (clorhidrat de tiamină), crom picolinat; capsula: vegetală. 

Extract din scorțișoară

Au fost desfășurate mai multe studii care au urmărit, analizat și catalogat efectele benefice pe care extractul de scorțișoară le are asupra stării de bine a pacienților care suferă de diabet zaharat de tip II sau a celor care prezintă tulburări associate metabolismului lipidic. În urma administrării extractului de scorțișoară s-a observat o scădere majoră a valorilor glucozei din sânge, precum și a colesterolului/trigliceridelor. 

Extract din rădăcină de ghimbir

Diabetul de tip 2 este una dintre afecțiunile pe care extractul din rădăcină de ghimbir le poate ameliora. Există studii relativ noi care vorbesc despre efectul ghimbirului asupra indicatorilor glicemici la pacienții cu diabet de tip 2. Așadar, ghimbirul este capabil să reducă nivelul colesterolului LDL, să echilibreze metabolismul grăsimilor scăzând nivelul de zahăr din sânge. Pe lângă acestea, ghimbirul are efecte antibacteriene, antiinflamatorii și stimulează circulația sângelui. 

Extract din rădăcină de turmeric

Curcuminul sau extractul din rădăcina de Curcuma longa are importante efecte farmacologice și beneficii terapeutice printre care se numără metabolizarea colesterolului la nivelul ficatului și suprimarea acumulării de colesterol în exces la nivelul celulelor sanguine. De asemenea, curcuminul ajută la reducerea colesterolului în cazul hipercolesterolemiei diabetice. 

Extract din frunze de Gymnema Sylvestre

Gymnema Sylvestre este o liană lemnoasă întâlnită în pădurile din Africa și India, folosită îndeosebi pentru a reduce nivelul colesterolului rău/LDL, pentru a scădea glicemia și a stimula eliberarea de insulină în pancreas. De asemenea, este utilă celor care au probleme digestive sau afecțiuni hepatice. Extractul din frunze de Gymnema Sylvestre acționează în beneficiul persoanelor cu prediabet și diabet reducând pofta de zahăr (componentul său activ, și anume acidul gimnemic suprimă pofta de dulce) și scăzând nivelul de zahăr din sânge. Studiile au arătat că, datorită conținutului de tanin și saponină, ajută la reducerea inflamației.  

Extract de propolis

Suplimentele în a căror componență se regăsește propolisul, joacă un rol important în reducerea inflamației. De asemenea, grație efectelor sale antivirale și antimicrobiene, antiinflamatorii, imunomodulatoare și antioxidante, suplimentele care au propolis susțin creșterea imunității organismului, stimulând producția de anticorpi și creând condițiile necesare unei bune absorbții a nutrienților în organism. Există studii clinice care susțin și beneficiile antidiabetice ale propolisului. 

Vitamina B1

Vitamina B1are o funcție importantă fiind implicată în metabolismul glucidelor. Ajută la descompunerea carbohidraților din alimente și la transformarea lor în energie, ajută la metabolizarea glucozei. Persoanele care au glicemia crescută și suferă de diabet zaharat, au nevoie de o suplimentare a necesarului zilnic de vitamina B1, pe lângă aportul obținut din alimentație. 

Vitamina B6

Vitamina B6 sau piridoxina ajută, printre altele, la metabolismul normal al homocisteinei. Dacă aceasta nu se metabolizează corespunzător, atunci concentrația ei poate să crească, ceea ce duce la riscul de apariție a afecțiunilor cardiovasculare. Un alt rol al vitaminei B6 este acela de a contribui metabolismul normal al proteinelor și glicogenilor. 

Vitamina B12

Se știe despre vitamina B12 că este o resursă esențială împotriva anemiei. Însă B12 este importantă pentru metabolismul proteinelor, lipidelor și glucidelor. De asemenea, contribuie la buna funcționare a celulelor, are un rol benefic asupra tractului gastrointestinal, protejează ficatul prin împiedicarea depunerilor de grăsime la nivelul acestuia. 

Picolinat de crom

Cromul  contribuie la metabolizarea zahărului în sânge, ajută insulina să transfere glucozidele celulelor și participă la producția de energie. Lipsa cromului în organism poate favoriza dezvoltarea intoleranței la glucoză, un simptom asociat cu diabetul de tip 2. Suplimentele care conțin crom picolinat reduc pofta de carbohidrați ceea ce poate împiedica instalarea diabetului de tip 2. 

Recomandări și indicații terapeutice 

Conform studiilor și plecând de la indicațiile terapeutice ale fiecărui ingredient în parte, suplimentul alimentar GLICEMO DIABET FORMULA se recomandă în special în următoarele situații:

prediabet
diabet / prevenirea complicațiilor diabetului
glicemie crescută
nivel mare de colesterol LDL
buna funcționare a pancreasului
reglarea metabolismului

Mod de administrare

Câte 2 capsule de două ori pe zi, cu o cantitate adecvată de apă.

Durata de administrare

Studiile au demonstrat că pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minimum 12 săptămâni.

Contraindicații 

Produsul este contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersensibilitate la produsele apicole (propolis). Produsul nu se consumă de către copii, femeile însărcinate sau care alăptează.

Conținut pachet

Flacon PET cu 60 capsule. Greutate netă: 37,1 g

supliment fara excipienti

Eticheta curată reprezintă garanția noastră în ceea ce privește calitatea ingredientelor naturale din compoziția suplimentelor Nutrific. În compoziția capsulelor nu folosim organisme modificate, excipienți nedoriți precum dioxidul de titan, silica, talc, stearat de magneziu, ulei de palmier sau coloranți sintetici. Suplimentele alimentare Nutrific conțin ingrediente naturale, familiare, ușor de recunoscut, cu caracteristici și beneficii specifice facil de parcurs. 

supliment vegetarian

Glicemo Diabet Formula este un supliment alimentar recomandat vegetarienilor.

 

Părerile clienților

Nu avem păreri despre acest produs.
0 din 5
5stele
0%
4stele
0%
3stele
0%
2stele
0%
1stea
0%

Adaugă o recenzie