Colagen 400mg, 60 capsule

33.00 lei (TVA inclus)

Colagenul ajută la stimularea producției de cartilaj, protejează oasele și ajută articulațiile să se miște fără probleme.

 • Disponibilitate: in stoc
 • Comandă prin telefon: 0765.68.17.17
 • Ingrediente validate științific
 • 30 de zile drept de retur
 • Plăteși ramburs sau cu cardul

promo artro colagen

Colagenul este o proteină complexă ce se regăsește în structura articulațiilor, mușchilor, oaselor, pielii, părului și a unghiilor. Colagenul este constituit din aminoacizi precum glicina, prolina, hidroxiprolina si arginina.

Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul nostru.

Odată cu înaintarea în vârstă, organismul produce din ce în ce mai puțin colagen și acest lucru se întâmplă încă de la 20 de ani. Scăderea concentrației de colagen este determinată și de o dietă inadecvată. Când organismul nu mai produce suficient colagen, se poate ajunge la formarea de riduri, slăbiciune musculară, ligamente și tendoane înguste (subțiri), dureri articulare, probleme intestinale.

Cum acționează suplimentul Colagen Nutrific asupra organismului tău?
 • Ajută la ameliorarea durerilor articulare 1
  Colagenul bovin poate ameliora simptomele osteoartritei, un tip comun de artrită cauzată de dezintegrarea cartilajului protector de la capetele oaselor.
 • Efect anti-îmbătrânire 2
  Colagenul  sporește elasticitatea și fermitatea pielii, prevenind ridurile, dar totodată menține articulațiile flexibile și puternice.
 • Previne pierderea osoasă și crește masa musculară 3
  Conform studiilor colagenul poate crește musculatura și puterea în cazul persoanelor cu pierderi de masă musculară cauzată de vârstă.
 • Promovează sănătatea inimii 4
  Colagenul oferă structură arterelor, care sunt vasele de sânge care transportă sângele din inimă către restul corpului. Fără suficient colagen, arterele pot deveni slabe și fragile.

Referinte
1.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17076983
2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3583892/
3.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4594048/
4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5429168/

Ingrediente:

Fiecare capsulă conține: colagen bovin 400 mg; capsula: gelatină.

Recomandări și indicații terapeutice:

Conform studiilor, consumul de Colagen Nutrific este indicat în următoarele situații:

 • Dureri articulare, artrita si osteoartrita
  Colagenul ajută la stimularea producției de cartilaj, un material cauciucat care acoperă și protejează oasele și ajută articulațiile să se miște fără probleme. Producția acestor materiale scade odată cu vârsta. Există dovezi că suplimentele cu colagen pot reduce durerile articulare și alte simptome ale osteoartritei.
 • Colesterol crescut si (sau) ateroscleroză
  Cercetătorii au ajuns la concluzia că, atunci când sunt luate în mod regulat timp de șase luni, tripeptidul de colagen a oferit beneficii pentru inimă, inclusiv:
  - Niveluri îmbunătățite de colesterol
  - Reducerea factorilor de risc pentru ateroscleroză (întărirea arterelor)
Mod de administrare

Adulti: 1-2 capsule pe zi, între mese sau conform recomandării consultantului de specialitate. Capsulele pot fi înghițite care atare sau desfăcute, iar pulberea poate fi dizolvată în apă.

Durata de administrare

Studiile au demonstrat ca pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minim 12 săptămâni.

Contraindicații

Nu se cunosc.

Atenționări

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura (la temperaturi sub 25° C). A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat si echilibrat si al unui mod de viata sanatos. A nu se depasi portia zilnica recomandata.

Conținut pachet

Flacon PET cu 60 de capsule.

Părerile clienților

L-am utilizat trei luni iar efectul este foarte vizibil. Ridurile s-au diminuat vizibil, elasticitatea pielii s-a imbunatatit vizbil iar flexibilitatea ariculatiilor a crescut. Recomand cu toata increderea.

15.02.2023 02:27

Folosesc acest produs de 6 luni si am decis sa cumpar si pentru parintii mei, dupa ce am observat efectele benifice ale colagenului dupa 3 luni de utilizare. In cazul meu (36 ani) am sesizat vizibila imbunatatire a elasticitatii tenului meu si o mobilitate crescuta a genunchilor si lipsa durerilor la efort. Ma apucasem de pilates cand am inceput sa iau colagen. Si de la parinti (65 ani) am primit feedback pozitiv in sensul ca si ei simt o mobilitate crescuta la efort, la mersul zilnic si la activitatile uzuale. Recomand tuturor!

10.11.2022 07:02

5 din 5
5stele
100%
4stele
0%
3stele
0%
2stele
0%
1stea
0%

Adaugă o recenzie