Ficat formula, 60 capsule

44.00 lei (TVA inclus)

Ficat Formula NUTRIFIC este un supliment alimentar complex bazat pe extracte standardizate de silimarină și anghinare, care împreună cu alte ingrediente naturale acționează eficient asupra sănătății ficatului tău.

  • Disponibilitate: in stoc
  • Comandă prin telefon: 0765.68.17.17
  • Ingrediente validate științific
  • 30 de zile drept de retur
  • Plăteși ramburs sau cu cardul

promo ficat sanatos

Ficat Formula NUTRIFIC este un supliment alimentar complex bazat pe extracte standardizate de silimarină și anghinare, care împreună cu alte ingrediente naturale acționează eficient asupra sănătății ficatului tău.

Ficatul este un organ responsabil de procesarea vitaminelor și nutrienților din alimente în forme care pot fi utilizate de organism. Ficatul filtrează sângele curățându-l de toxine, secretă bilă pentru absorbția grăsimilor, descompune substanțele chimice nocive și le elimină din organism. De aceea este foarte important să ai un stil de viață sănătos în care să incluzi o alimentație echilibrată și naturală, să respecți orele de somn, să eviți substanțele hepatotoxice (alcool, medicamente), sa faci mișcare zilnică și să te hidratezi corespunzător.

Ficat Formula Nutrific – susține structura și funcția hepatică

Silimarina
Studiile au arătat că silimarina a îmbunătățit funcția hepatică persoanelor cu diverse afecțiuni hepatice, arâtând că ar putea ajuta la reducerea inflamației și a leziunilor de pe ficat.1 Silimarina este folosită în mod regulat ca terapie complementară de către persoanele cu afecțiuni hepatice precum boala hepatică alcoolică, hepatita și chiar cancerul hepatic 2,3,4.

Anghinare
Extractul de frunze de anghinare protejează ficatul și ajută la creșterea de țesut hepatic nou 5 6 7. De asemenea, crește producția de bilă, care ajută la eliminarea toxinelor dăunătoare din ficat8.

Bitartrat de colină
Colina este un nutrient important pentru funcția hepatică similar cu vitaminele B. Ficatul gras şi leziunile hepatice sunt printre cele mai bine documentate efecte ale carenţei de colină. Cele două efecte ale carenţei sunt cauzate de faptul că acest compus este necesar în sinteza unor substanţe ce participă la transportul lipoproteinelor cu densitate foarte mică (VLDL), de la nivelul ficatului în sânge, lipsa colinei ducând la acumularea lipidelor la nivelul ficatului şi la leziuni hepatice.

N-acetil cisteină
NAC joacă un rol important în procesul de detoxifiere al organismului tău. Poate ajuta la prevenirea efectelor secundare ale medicamentelor și ale altor substanțe toxice nocive mediu 9 10.

L-metionină
L-Metionina este un aminoacid care previne acumularea excesului de grăsimi în ficat acționând ca un agent lipotrop (facilitează descompunerea grăsimilor).

Inozitol
Inozitolul este un carbohidrat din corpul uman care previne acumularea excesivă de grăsimi (trigliceride) în celula hepatică.

Glutation redus
S-a constatat că o reducere a nivelului de glutation în celule crește riscul de îmbolnăvire, așadar, suplimentele de glutation sunt utilizate pentru a trata pacienții cu boli hepatice cronice și intoxicații. Glutationul este sintetizat în celule din acid glutamic, cisteină și glicină.

Vitaminele B1, B2 și B6
Administrarea suplimentelor de vitamina B poate îmbunătăți deficiențele nutriționale care se dezvoltă atunci când apar bolile hepatice. Pacienții cu leziuni hepatice dezvoltă deficit de B-1 deoarece fie nu consumă suficient B-1 în alimentația lor, fie nu absorb această vitamină în intestin. Alcoolul interferează, de asemenea, cu absorbția folaților.

Surse
1 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27517806/
2
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20564545/
3 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9027949/
4 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28125040/
5 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/1902564/
6 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23195590/
7 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4771653/
8 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26310198/
9 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18197295/
10
https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-981-10-5311-5_10

Complex de ingrediente active care ajută la regenerarea rapidă a celulei hepatice.

Ingrediente:
Extract de armurariu (Sylibum marianum L. Gaertn., 80% silimarină), extract de anghinare (Cynara scolymus L., 5% cinarină), pulbere de anghinare (Cynara scolymus L.), bitartrat de colină, N-acetil cisteină, agent antiaglomerant (carbonat de magneziu), L-metionină, inozitol, glutation redus, s-adenosilmetionină, vitamina B2 (riboflavină), vitamina B6 (piridoxină) și vitamina B1 (tiamină); capsula: gelatină.

Mod de administrare
Adulti: Câte 2 capsule pe zi, cu o cantitate adecvată de apă..

Atenționări
Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura (la temperaturi sub 25° C). A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat si echilibrat si al unui mod de viata sanatos. A nu se depasi portia zilnica recomandata.

Conținut pachet
Flacon PET cu 60 de capsule.

Părerile clienților

Ce bine ma simt de cand iau aceasta formula!! Recomand!

13.01.2023 04:21

Recomand, un produs excepțional!

10.11.2022 05:49

Recomand! Am scapat de oboseala care nu ma lasa sa am o viata normala.

24.09.2022 07:05

Dupa ce am luat 3 luni cate 2 capsule pe zi, mi-a scazut tgo si colesterolul. Un produse foarte bun, dar nu asa de ieftin. Cand veti avea promotie?

10.04.2022 08:10

Vio

Tatal meu si-a refacut celula hepatica cu ajutorul acestui produs.

22.03.2022 10:05

4.8 din 5
5stele
80%
4stele
20%
3stele
0%
2stele
0%
1stea
0%

Adaugă o recenzie