Colesterol formula Pro, 30 capsule vegetale

45.00 lei (TVA inclus)

Suplimentul alimentar Nutrific Colesterol Formula Pro cu polen de albine are rolul de a reduce nivelurile de colesterol LDL și trigliceride,

  • Disponibilitate: in stoc
  • Comandă prin telefon: 0765.68.17.17
  • Ingrediente validate științific
  • 30 de zile drept de retur
  • Plăteși ramburs sau cu cardul

Bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de deces la nivel global, iar hipercolesterolemia este unul dintre factorii de risc majori asociați afecțiunilor cardiovasculare.

Colesterolul din sânge, această substanță ceroasă produsă de ficat, care este similară cu grăsimea, este de mare ajutor pentru sănătatea organismului, util în producerea membranelor celulare, dar și a unor hormoni. Colesterolul devine periculos în momentul în care se acumulează în exces. Colesterolul rău sau colesterolul LDL (lipoproteine cu densitate joasă) se poate depune pe pereții vaselor de sânge, îngustându-i, ceea ce face ca sângele să nu mai circule bine. Depunerile de colesterol sunt cunoscute sub termenul de ateroame sau plăci ateromatoase și sunt cele responsabile pentru multe dintre afecțiunile cardiovasculare1

Colesterol Formula Pro reduce nivelurile de colesterol LDL și trigliceride

Cu cât sunt mai reduse valorile colesterolului LDL, cu atât este mai bine pentru starea de bine a organismului. Suplimentul alimentar Nutrific Colesterol Formula Pro cu polen de albine are rolul de a reduce nivelurile de colesterol LDL și trigliceride, de a curăța arterele și de a îmbunățăți calitatea sângelui prin diminuarea riscului de ateroscleroză sau de acumulare de placă pe pereții arterelor.  

Extractul de rășină de guggul din componența suplimentului are rolul de a dizolva grăsimile și de a reduce valorile crescute ale colesterolului2. În plus, are și beneficii antiinflamatorii și detoxifiante. 

Ingrediente

Extract de răşină de guggul (Commiphora mukul) cu min. 2,5% guggulsterone, extract de drojdie de orez roșu (Monascus purpureus) (4% Monacolină K- 2,96 mg), acerola (Malpighiaceae Malpighia glabra L.), extract din rădăcină de turmeric (Curcuma longa L.), standardizat în 95% curcuminoide totale, polen poliflor (origine: ROMÂNIA), lăptișor de matcă liofilizat; capsula: vegetală.

Extract de guggul (Commiphora mukul)

Rășina de guggul - Commiphora mukul - a fost folosită în medicina ayurvedică de mai bine de 2000 de ani pentru a trata o varietate de afecțiuni. Studiile au arătat că această rășină poate scădea nivelurile crescute de lipide. Stereoizomerii E- și Z-guggulsteron au fost identificați ca agenți activi în această rășină. Studii recente au arătat că acești compuși sunt liganzi antagonişti ai receptorului farnesoid X (FXR), care este un regulator important al homeostaziei colesterolului. Este probabil ca acest efect să țină cont de activitatea hipolipidemică a acestor fitosteroizi3.

Extract din drojdie de orez roșu (Monascus purpureus)

Datorită ingredientului său principal și anume monacolina K, drojdia de orez roșu este un remediu intens utilizat în vederea scăderii valorilor colesterolului LDL4. Astfel, acest produs al unor fungi – Monascul purpureus – care se dezvoltă pe orezul alb, este utilizat ca remediu natural pentru scăderea colesterolului și a trigliceridelor și îmbunătățirea sănătății inimii, reducând îngustarea arterelor și, implicit, riscurile de infarct miocardic sau accident vascular cerebral. 

Extract de acerola (Malpighiaceae Malpighia glabra L.)

Acerola sau vișina de Barbados, supranumită și vitamina C naturală, are importante beneficii pentru întreaga stare de bine a organismului. Prin conținutul de vitamine (C, A, B1, B2, B3) minerale (calciu, fosfor) și antioxidanți, acerola previne accidentele vasculare cerebrale, întărește imunitatea, stimulează producția de colagen, contribuie la metabolismul energetic normal. 

Extract din rădăcină de turmeric (Curcuma longa L.)

Curcuminul sau extractul din rădăcina de Curcuma longa are importante efecte farmacologice și beneficii terapeutice printre care se numără metabolizarea colesterolului la nivelul ficatului5 și suprimarea acumulării de colesterol în exces la nivelul celulelor sanguine6. De asemenea, curcuminul ajută la reducerea colesterolului în cazul hipercolesterolemiei diabetice. 

Polen poliflor

Polenul este o combinație de polen de plante și secreții de albine și nectar.  Este considerat o mină de aur a nutriției, o sursă de nutrienți vitali, datorită componentelor sale active care au proprietăți medicinale semnificative pentru sănătate. Polenul de albine conține compuși bioactivi, inclusiv proteine, aminoacizi, lipide, carbohidrați, minerale, vitamine și polifenoli. Componentele vitale ale polenului îmbunătățesc diferite funcții ale corpului și oferă protecție împotriva multor boli. De-a lungul timpului, numeroase cercetări au demonstrat beneficiile pe care polenul le are în combaterea anemiilor, de exemplu, însă polenul este de mare ajutor și pentru îmbunătățirea circulației sanguine și funcțiilor ficatului. În plus, scade incidența aterosclerozei, scade nivelul colesterolului rău și al trigliceridelor7

Lăptișor de matcă 

Lăptișorul de matcă este recunoscut pentru beneficiile sale antibacteriene, antitumorale, antialergice, antiinflamatoare, antioxidante. Conține o varietate de nutrienți necesari pentru imunitatea și sănătatea întregului organism8. De asemenea, studiile au demonstrat că lăptișorul de matcă influențează într-un mod benefic nivelurile colesterolului și scade riscul dezvoltării afecțiunilor coronariene. 

Recomandări și indicații terapeutice 

Conform studiilor și plecând de la indicațiile terapeutice ale fiecărui compus în parte, suplimentul alimentar COLESTEROL FORMULA PRO 30 capsule vegetale NUTRIFIC se recomandă în special în următoarele situații:

niveluri ridicate ale colesterolului LDL / trigliceridelor. 

Mod de administrare

Câte 1 capsulă pe zi, cu o cantitate adecvată de apă.

Durata de administrare

Studiile au demonstrat că pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minimum 12 săptămâni.

Contraindicații 

Produsul este contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersensibilitate la produsele apicole (polen). Produsul se utilizează cu prudență de către femeile însărcinate sau care alăptează. Se recomandă să nu fie consumat de femei gravide sau lactante, copii cu vârsta sub 18 ani și adulți cu vârsta de peste 70 de ani. Solicitați sfatul unui medic cu privire la consumul acestui produs în cazul în care aveți probleme de sănătate. Se recomandă să nu fie consumat dacă luați medicamente pentru scăderea concentrației colesterolului sanguin. Se recomandă să nu fie consumat dacă deja consumați alte produse care conțin orez fermentat cu drojdie roșie.

Conținut pachet

Flacon PET cu 30 capsule. Greutate netă: 20,1 g

supliment fara excipienti

Eticheta curată reprezintă garanția noastră în ceea ce privește calitatea ingredientelor naturale din compoziția suplimentelor Nutrific. În compoziția capsulelor nu folosim organisme modificate, excipienți nedoriți precum dioxidul de titan, silica, talc, stearat de magneziu, ulei de palmier sau coloranți sintetici. Suplimentele alimentare Nutrific conțin ingrediente naturale, familiare, ușor de recunoscut, cu caracteristici și beneficii specifice facil de parcurs. 

supliment vegetarian

Colesterol Formula este un supliment alimentar recomandat vegetarienilor.

 

Știai că…

dacă este combinat cu un nivel ridicat de LDL sau colesterol HDL scăzut, un nivel ridicat de trigliceride poate duce la acumularea de grăsime în artere crescând astfel riscurile de AVC și de atac de cord? 

… pentru a avea control asupra nivelului de colesterol din sânge trebuie să ai un stil de viață cât mai sănătos, din care să nu lipsească mișcarea (exercițiile cardio ajută foarte mult) și alimentația potrivită (fără prăjeli, fără băuturi și alimente cu zahăr, produse fast-food, semi-preparate, etc.)? Pe lângă acestea, de mare folos sunt și renunțarea la fumat/alcool, limitarea consumului de grăsimi animale, reducerea stresului zilnic. 

… persoanele care au diverse boli de ficat sau de rinichi, hipotiroidism, diabet zaharat de tip 2, care suferă de obezitate sau au istoric de colesterol ridicat în familie pot avea colesterolul mărit? 

Surse studii

1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5586853/
2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12626688/
3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12626688/
4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17568245/
5. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2895698/
6. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5637251/
7. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6017657/
8. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5549483/

Părerile clienților

Eficienta formula. Multumiri si felicitari celor care se ocupa sa le produca. Recomand din proprie experienta.

23.01.2024 07:07

Poate reusiti sa il face ti mai ieftin ca sa isi permite si cei cu salar mai mic

23.03.2023 00:27

Un produs eficient! Recomand cu incredere!

29.01.2023 07:24

Am refacut analizele dupa o cura de 2 luni!! Foarte multumita!!

13.01.2023 04:01

Un produs foarte bun , impotriva colesterolului și al trigliceridelor.Recomand cu încredere acest produs!

13.01.2023 03:37

Un produs complex, sunt foarte multumita???? Recomand????

13.01.2023 03:28

4.83 din 5
5stele
83%
4stele
17%
3stele
0%
2stele
0%
1stea
0%

Adaugă o recenzie