E simplu să fii
sănătos

Te poți bucura zilnic de o stare fizică și psihică bună, cu cele mai eficiente suplimente alimentare, din ingrediente validate științific.

Avantajele noastre

Promisiunea noastră

Alege Nutrific

Suplimente cu formule îmbunătățite permanent

Înțelegem cât de dificil este să menții un stil de viață sănătos și să îți atingi obiectivele în ritmul accelerat al vieții cotidiene. Știm că e greu să faci acest lucru fără ajutorul suplimentelor, iar noi vrem să ți le oferim pe cele mai bune. De aceea, lucrăm îndeaproape cu oameni de știință și experți în domeniul nutriției și ne asigurăm că toate produsele noastre au ingrediente din surse oneste, cu beneficii demonstrate clinic și respectă cele mai înalte standarde de calitate.

Suplimente în care ai încredere

Inovăm constant pentru a dezvolta produse care să îți ofere rezultate reale. Suplimentele noastre sunt fabricate în România din ingrediente atent alese provenite din toate colțurile lumii.

Ingrediente pure.

Suntem stricți în ceea ce privește alegerea materiilor prime. Selectăm doar ingrediente curate, cu o doză ridicată de substanță activă. Pentru că asta merită corpul tău.

Formule concentrate.

Suplimentele noastre sunt mai mult decât combinații de nutrienți esențiali care răspund cerințelor nutriționale minime. Puterea formulelor noastre te ajută să fii în formă maximă și să depășești limite.

Calitate bazată pe știință.

Pentru noi nu e suficient ca suplimentele să aibă efect terapeutic. Trebuie să fie fundamentate științific de cele mai recente cercetări în domeniu, iar calitatea să fie susținută de teste periodice în laboratoare externe.

Promisiunea noastră

Îți suntem alături zi de zi cu sprijin pentru o viață împlinită și sănătoasă, dar mai ales în perioadele critice, când corpul tău are nevoie de mai mult ajutor. Promitem să devenim prima ta alegere atunci când e vorba de suplimente alimentare complexe și îndrumări de specialitate.

6 motive care te vor convinge
să alegi Nutrific

100% satisfacție garantată

Pentru noi e important să fii 100% mulțumit de suplimentele Nutrific pentru că doar așa suntem și noi mulțumiți de munca noastră. De aceea ne asumăm garanția de restituire a banilor pentru produsele de care nu ești pe deplin satisfăcut.

98% dintre clienți ne recomandă

Feedbackul pozitiv și fidelitatea clienților sunt motivația noastră principală. Iar faptul că ei ne recomandă mai departe familiei și prietenilor – cei care contează cel mai mult, ne determină să fim în fiecare zi mai buni ca ieri.

> 14 ani experiență

De peste 14 ani analizăm zi de zi nevoile pacienților noștri și identificăm tratamente holistice bazate pe fitoterapie, apiterapie și dietoterapie. Această consecvență ne-a ajutat să câștigăm încrederea a 500.000 clienți și să vindem mai bine de 5 milioane de produse.

Rețete unice

Analizăm meticulos eficacitatea fiecărui ingredient și aplicăm proceduri științifice cu o atenție deosebită pentru a crea formulele originale Nutrific.

Analize de specialitate în laboratoare externe

Printr-un control riguros al calității ne asigurăm că la tine ajung doar suplimentele care se ridică la înălțimea standardelor internaționale de siguranță alimentară și cu maximă eficiență terapeutică.

Fabricate în România

Căutăm cele mai bune ingrediente în toate colțurile lumii, însă procesele de dezvoltare, producție și control au loc în țara noastră, alături de o echipă diversă de specialiști români.