Artro formula forte, 60 capsule vegetale

59.00 lei (TVA inclus)

susține o bună funcționare a oaselor și articulațiilor printr-o combinație eficientă de ingrediente naturale cu rol antiinflamator, antioxidant, antiartritic și analgezic.

  • Disponibilitate: in stoc
  • Comandă prin telefon: 0765.68.17.17
  • Ingrediente validate științific
  • 30 de zile drept de retur
  • Plăteși ramburs sau cu cardul

promo artro colagen

Sănătatea sistemului osos și articular este foarte importantă mai ales odată cu înaintarea în vârstă când pericolul apariției afecțiunilor oasoase și articulare crește. Lipsa de mobilitate și durerile persistente pot îngreuna activitățile zilnice. Suplimentul Nutrific Artro Forte Formula vine să susțină o bună funcționare a oaselor și articulațiilor printr-o combinație eficientă de ingrediente naturale cu rol antiinflamator, antioxidant, antiartritic și analgezic. 

Susține flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor

Beneficii

Suplimentul Nutrific Artro Forte - formulă avansată cu lăptișor de matcă și Curcumin 95 - are grijă de starea de bine a sistemului osteoarticular mai ales prin susținerea flexibilității și mobilității articulațiilor.

Ingrediente

Extract din rășină de tămâie (Boswellia serrata) cu 65% acizi boswellici, extract din scoarță de salcie (Salix alba) cu 25% salicină, extract din rădăcină de turmeric (Curcuma longa) standardizat în 95% curcuminoide totale, extract din fructe de ienupăr (Juniperus communis), lăptișor de matcă liofolizat, Bioperină - extract din fructe de piper negru (Piper nigrum) cu 95% piperine; capsula: vegetală.

Extract de tămâie (Boswellia serrata)

Tămâia a fost utilizată din cele mai vechi timpuri în China, India, Orientul Mijlociu și Africa mai ales ca tratament adjuvant în bolile inflamatorii cronice, fiind foarte apreciată ca agent antiartritic și antiinflamator. Compușii activi ai rășinei de tămâie Boswellia serrata controlează gradul de inflamație din corp, reduc durerile asociate cu afecțiunile sistemului osteoarticular și redau flexibilitatea articulațiilor. Efectul său a fost comparat cu cel al antiinflamatoarelor nesteroidiene. 

Extract de salcie (Salix alba)

Încă de acum mii de ani, extractul de scoarță de salcie a fost utilizat îndeosebi pentru efectele sale antiinflamatorii, antipiretice și analgezice. Câteva studii clinice susțin utilizarea extractelor de scoarță de salcie în cazul durerilor cronice ale spatelui și articulațiilor, precum și în osteoartrită

Extract de turmeric (Curcuma longa)

Curcuminul este principiul activ din turmeric care se obține prin măcinarea rădăcinii de Curcuma longa. Este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai puternice antiinflamatoare naturale, dar și unul dintre cei mai puternici antioxidanți cu potential terapeutic care trebuie luat în considerate în cazul artritelor. În urma unui studiu clinic inițiat în anul 2012 pe subiecți cu poliartrită reumatoidă cu nivel foarte ridicat de inflamație, curcuminul a depășit diclofenacul (medicament standard pentru artrită) fără a prezenta reacții adverse. Potrivit studiilor, curcuminul suprimă activitatea a cel puțin cinci categorii de factori moleculari care accelerează procesul inflamator în cazul artritelor reumatoide. 

Extractul din fructe de ienupăr (Juniperus communis)

Se știe despre ienupăr că este folosit cu succes în afecțiunile ce țin de tractul respirator, însă eficiența sa a fost dovedită și pentru ameliorarea afecțiunilor reumatice, tonifierea țesuturilor conjunctive, prevenirea crampelor și relaxarea musculară. 

Lăptișorul de matcă

Lăptișorul de matcă este recunoscut pentru beneficiile sale antibacteriene, antitumorale, antialergice, antiinflamatoare, antioxidante. Conține o varietate de nutrienți necesari pentru imunitatea și sănătatea întregului organism. Cercetările arată că are o serie de efecte benefice și asupra sistemului osteoarticular, eliminând durerile și redând mobilitatea articulară. 

Extract de piper negru

Extractul de piper negru / Bioperina are un rol dublu, mai ales atunci când este alăturată curcuminului: de a crește absorbția acestuia la nivel intestinal și de a crește utilizarea hepatică prin activarea enzimelor de conversie specifice. 

Recomandări și indicații terapeutice 

Conform studiilor și plecând de la indicațiile terapeutice ale fiecărui compus în parte, suplimentul alimentar ARTRO FORTE FORMULA 60 capsule vegetale NUTRIFIC se recomandă în special în următoarele situații:

dureri articulare
reumatism
artrita reumatoidă
osteoartrită

Mod de administrare

Câte 1 capsulă de două ori pe zi, cu o cantitate adecvată de apă.

Durata de administrare

Studiile au demonstrat că pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minimum 12 săptămâni.

Contraindicații 

A nu se utiliza de către persoanele sub 18 ani, femeile însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează.

Conținut pachet

Flacon PET cu 60 capsule. Greutate netă: 37 g

Știai că…

… temperaturile foarte scăzută pot agrava afecțiunile reumatice? De aceea, simptomatologia acestora poate fi mai greu de controlat toamna și iarna, atunci când vremea devine rece, iar umezeala se accentuează. 

… denumirea generică de reumatism reunește o varietate de peste 100 de afecțiuni inflamatorii musculo-scheletale care afectează oasele, articulațiile, tendoanele, ligamentele și mușchii? Nu doar persoanele în vârstă sunt afectate de reumatism, ci și copiii și tinerii. 

... sănătatea articulațiilor poate fi redobândită și cu ajutorul suplimentelor naturale? Extractul de Curcuma longa, de exemplu, este o alternativă sănătoasă și eficientă la medicamentele antireumatice de sinteză, iar extractul de Boswellia redă mobilitatea articulațiilor. Ambele ingrediente se regăsesc în suplimentul alimentar ARTRO FORTE FORMULA. 

supliment fara excipienti

Eticheta curată reprezintă garanția noastră în ceea ce privește calitatea ingredientelor naturale din compoziția suplimentelor Nutrific. În compoziția capsulelor nu folosim organisme modificate, excipienți nedoriți precum dioxidul de titan, silica, talc, stearat de magneziu, ulei de palmier sau coloranți sintetici. Suplimentele alimentare Nutrific conțin ingrediente naturale, familiare, ușor de recunoscut, cu caracteristici și beneficii specifice facil de parcurs. 

supliment vegetarian

Artro Formula forte este un supliment alimentar recomandat vegetarienilor.

 

Surse studii

1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6477955/
2. https://www.sciencedirect.com/topics/pharmacology-toxicology-and-pharmaceutical-science/salix-alba
3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25997859/
4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22407780/
5. https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/2331205X.2017.1306200

Părerile clienților

Administrat impreuna cu colagenul de la Nutrific este mult mai eficient. Recomand din proprie experienta.

21.01.2024 09:02

O formula ideala pentru probleme osteo-articulare cu rezultate foarte bune încă de la primul tub folosit!Recomand cu încredere .

19.01.2024 04:05

Opinia mea este ca e un produs eficient care poate rivaliza cu orice produs pentru articulatii. Durerea dispare treptat incepand chiar din primele zile. Eu l-am asociat cu colagen si rezultatul a fost foarte bun. Cred ca si formula este inovativa.

15.02.2023 02:15

Luat impreuna cu colagenul chiar ajuta! Recomand!

29.01.2023 03:00

O formula complexa, eficienta! Recomand!

13.01.2023 03:44

5 din 5
5stele
100%
4stele
0%
3stele
0%
2stele
0%
1stea
0%

Adaugă o recenzie