Chitosan 500mg, 60 capsule vegetale

33.99 lei (TVA inclus)

Facilitează tranzitul alimentelor din stomac către intestin și neutralizează toxinele din alimente, întârind funcția de detoxifiere a ficatului.

 • Disponibilitate: in stoc
 • Comandă prin telefon: 0765.68.17.17
 • Ingrediente validate științific
 • 30 de zile drept de retur
 • Plăteși ramburs sau cu cardul

Suplimentul cu Chitosan este un produs nutritiv 100% natural, eficient în curele de slăbire, dar și ca tratament complementar pentru reducerea colesterolului și a trigliceridelor. Formula îmbunătățită de la Nutrific are o mai mare capacitate de a lega grăsimile și de a bloca absorbția lor.

Produsul este un supliment alimentar, care trebuie să completeze un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. Nu conține parabeni, conservanți sau coloranți artificiali.

Recomandări:

 • restabilește nivelul normal al colesterolului și, astfel, contribuie la scăderea tensiunii arteriale
 • susține funcționarea corectă a tractului digestiv
 • remediu eficient pentru obezitate și remodelarea siluetei
 • calmează foamea și menține glicemia în limitele normale
 • diminuează riscul de apariție al cancerului de colon
 • adjuvant în gastrite, colite, ciroză, boala Crohn
 • activează limfocitele din sânge și stimulează imunitatea
 • antitumoral, antiinflamator, calmant gastric
 • indicat pentru persoanele cu probleme digestive și celor care vor să slăbească natural

Beneficii demonstrate științific

Un studiu clinic din 2001 al Institutului American de Cercetare Biosocială și Medicală a demonstrat că administrarea de suplimente cu chitosan de două ori pe zi favorizează în mod semnificativ reducerea greutății corporale, cu până la 1,7 kg în 6-8 săptămâni, fără să implice restricții alimentare. 

Alte studii medicale din anii 2012 și 2015 publicate de Jurnalul de Nutriție din Statele Unite ale Americii au confirmat capacitatea chitosanului de a limita cu până la 50% cantitatea de grăsimi pe care organismul o absoarbe din aliment. De asemenea, cercetările au arătat faptul că este un produs bine tolerat chiar și de către pacienții diabetici, care nu are efecte secundare, iar dacă este asociat unei diete echilibrate și unui stil de viață activ, poate avea efecte de două ori mai puternice.

Ce ingrediente conţine?
Chitosan formulă îmbunătățită (500 mg per capsulă), capsula vegetala

Ce proprietăţi are Chitosanul?

Chitosanul este un material fibros care se extrage din cochiliile crustaceelor marine și care ajută la buna funcționare a sistemului digestiv, dar are și puternice proprietăți hemostatice. Facilitează tranzitul alimentelor din stomac către intestin și neutralizează toxinele din alimente, întârind funcția de detoxifiere a ficatului.

Nu are valoare calorică și contribuie la îmbunătățirea proceselor de metabolism. Chitosanul are un pH alcalin, care ajută la restabilirea microflorei intestinale și creează un mediu propice pentru dezvoltarea imunității și inhibarea metastazei celulelor canceroase. Bun agent chelator, chitosanul are capacitatea de a elimina toxinele, metalele grele, coloranții și substanțele chimice medicamentoase din organism.

Cum se administrează?

Se consumă câte 2 capsule pe zi, cu 30 de minute înainte de mesele principale, cu un pahar cu apă. Se administrează la intervale de minim 4 ore fașă de acizi grași esențiali, vitamine și alte medicamente.

Mod de prezentare: Cutie cu 60 de capsule vegetale.

supliment fara excipienti

Eticheta curată reprezintă garanția noastră în ceea ce privește calitatea ingredientelor naturale din compoziția suplimentelor Nutrific. În compoziția capsulelor nu folosim organisme modificate, excipienți nedoriți precum dioxidul de titan, silica, talc, stearat de magneziu, ulei de palmier sau coloranți sintetici. Suplimentele alimentare Nutrific conțin ingrediente naturale, familiare, ușor de recunoscut, cu caracteristici și beneficii specifice facil de parcurs. 

supliment vegetarian

Chitosan este un supliment alimentar recomandat vegetarienilor.

 

Părerile clienților

Recomand cu mult drag, mi-am rezolvat ptoblema cu o gastrita neplacuta, acest produs m-a ajutat pe langa asta, sa dau jos si cateva kilograme!

13.01.2023 03:43

5 din 5
5stele
100%
4stele
0%
3stele
0%
2stele
0%
1stea
0%

Adaugă o recenzie