Senna, laxativ natural, 30 capsule vegetale

21.99 lei (TVA inclus)

Senna este mai eficient în tratarea constipației atunci când este utilizat în combinație cu tărâțe de psyllium, în special pentru persoanele în vârstă.

  • Disponibilitate: in stoc
  • Ingrediente validate științific
  • 30 de zile drept de retur
  • Plăteși ramburs sau cu cardul

Senna (Cassia angustifolia) este o plantă leguminoasă anuală cultivată pe scară largă în părțile de sud ale Indiei pentru fructele(păstăi) și frunzele sale, care sunt utilizate atât în medicina tradițională ayurvedică cât și în medicina modernă.

Frunzele de Senna sunt folosite de mii de ani ca laxativ natural pentru tratamentul pe termen scurt al constipației. Senna conține substanțe naturale numite sennozide care irită mucoasa intestinului, ceea ce provoacă un efect laxativ. Senna mai este utilizată în scop medical pentru ameliorarea simptomelor în: sindromul colonului iritabil (IBS), hemoroizi, pierderea în greutate și multe alte afecțiuni.

Senna Nutrific este un supliment natural ce conține 480mg extract standardizat de Senna cu 10% sennozide / capsulă, echivalent cu 4800mg de pulbere de plantă.

Cum acționează Senna Nutrific asupra organismului tău?
Senna Nutrific stimulează mișcările intestinale și ajută la prevenirea constipației.

Senna este mai eficient în tratarea constipației atunci când este utilizat în combinație cu tărâțe de psyllium, în special pentru persoanele în vârstă.

Ingrediente:
Fiecare capsulă conține: extract standardizat de Senna 480mg; capsula: celuloza vegetală.

Recomandări și indicații terapeutice:
Conform studiilor, consumul de Senna Nutrific este indicat în prevenirea și tratarea constipației.

Mod de administrare
Adulti: Câte 1 capsulă pe zi cu o cantitate adecvată de apă, preferabil seara, înainte de culcare – efectul laxativ se instalează la 8-10 ore de la ingerare.

Reacții adverse
Dacă depășiți doza recomandată Senna poate să provoace dureri de stomac și diaree.

Atenționări
Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura (la temperaturi sub 25° C). A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat si echilibrat si al unui mod de viata sanatos. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Nu utilizați acest produs dacă aveți dureri abdominale sau diaree. Consultați medicul înainte de utilizare dacă sunteți însărcinată sau alăptați. Întrerupeți utilizarea în caz de diaree sau scaune apoase.

Conținut pachet
Flacon PET cu 30 de capsule.

Părerile clienților

Recomand deoarece nu da acele dureri!

13.01.2023 03:42

5 din 5
5stele
100%
4stele
0%
3stele
0%
2stele
0%
1stea
0%

Adaugă o recenzie