Carbune activ formula pro, 30 capsule moi

32.99 lei (TVA inclus)

Formulă nouă cu 3 ingrediente active într-o capsulă moale, ușor de inghițit, care acționează rapid în reducerea flatulenței și a eructațiilor.

  • Disponibilitate: in stoc
  • Ingrediente validate științific
  • 30 de zile drept de retur
  • Plăteși ramburs sau cu cardul

Gaze intestinale & disconfort

Cărbunele medicinal Formula PRO NUTRIFIC este un supliment complex cu o formulă de cărbune activat atent studiată de către echipa de cercetare Nutrific, care acționează eficient în reducerea balonării prin absorbția gazelor intestinale.

Excesul de gaze din sistemul digestiv, în special în intestin, poartă denumirea de aerofagie sau meteorism și vine însoțit de o senzație de umflare abdominală, presiune în stomac, disconfort și durere, zgomote abdominale și nevoia de a elimina excesul de gaze.

Cărbunele activat Nutrific - sprijin pentru disconfortul digestiv

Cărbunele activat Nutrific este în prezent cel mai puternic absorbant natural. Are capacitatea de a fixa pe suprafața sa diverse substanțe precum toxine, gaze și bacterii.
În balonarea intestinală acționează la două niveluri:
- asupra gazelor, absorbindu-le și eliminandu-le
- asupra bacteriilor care produc gazele.

Ajută la suprimarea respirației urât mirositoare cauzată în principal de fermentația intestinală prea puternică și este eficient in caz de diaree, printr-un mecanism de absorbtie intestinala a apei si inactivare a toxinelor si microorganismelor patogene prezente in intestin.

Cărbunele activat

Filtrează toxinele
Cărbunele activat poate ajuta la funcționarea optimă a rinichilor prin filtrarea toxinelor și medicamentelor nedigerate. Cărbunele activ este eficient în îndepărtarea toxinelor derivate din uree, principalul produs secundar al digestiei proteinelor.
Reduce gazele intestinale
Cărbunele activ este, de asemenea, foarte eficient la absorbția gazelor și ajută la reducerea flatulenței1.
Tratament de urgență în caz de otrăvire

Cărbunele activ se folosește atunci când pacientul a ingerat substanțe periculoase, cărbunele se leagă de substanța din tractul digestiv superior, împiedicând intestinul să o absoarbă.

Ulei de anason verde, Pipinella anisum L.

Uleiul de anason verde are proprietăți antispastice și reduce astfel disconfortul abdominal, balonarea și durerea de după mese fiind un remediu eficient pentru probleme digestive frecvente.

Uleiul de mentă

Uleiul de mentă este eficient în reducerea simptomatologiei sindromului de colon iritabil și a spasmelor din timpul anumitor proceduri medicale, cum ar fi endoscopia sau colonoscopia.

Formulă nouă cu 3 ingrediente active într-o capsulă moale, ușor de inghițit, care acționează rapid în reducerea flatulenței și a eructațiilor.

Ingrediente:
Fiecare capsulă conține: Carbune activat, ulei esențial de anason verde (Pimpinella anisum L.), ulei esențial de mentă (Mentha piperita L.), agent de încărcare (ulei rafinat de floarea soarelui), agent de acoperire (gelatină și glicerină), emulgator (lecitină), stabilizator (grăsime de soia parțial hidrogenată) și agenți de îngroșare (siliciu coloidal, ceară de albine și grăsime de soia hidrogenată).

Mod de administrare
Adulti: Câte 2-4 capsule pe zi, dimineața, cu o cantitate adecvată de apă.

Atenționări
Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura (la temperaturi sub 25° C). A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat si echilibrat si al unui mod de viata sanatos. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Conținut pachet
Flacon PET cu 60 de capsule.

Surse studii:
1 https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780081009222000164

Părerile clienților

Luat dupa fiecare masa reduce senzatia de gaz in stomac si in colon. Potoleste si durerile de burta. Iti vin un pic inapoi uleiurile din compozitia capsulei dar sunt placute, nu sunt deranjante.

19.01.2023 08:11

Recomand, l-am testat si functioneaza optim!

13.01.2023 03:38

5 din 5
5stele
100%
4stele
0%
3stele
0%
2stele
0%
1stea
0%

Adaugă o recenzie