Probiotic formula profesional, 60 capsule

45.00 lei (TVA inclus)

Produs recomandat în cazul florei intestinale deteriorate în urma unui tratament cu antibiotice, după infecții gastrointestinale pentru restabilirea echilibrului microbiotei intestinale, pentru o bună funcționare a sistemului digestiv.

  • Disponibilitate: in stoc
  • Ingrediente validate științific
  • 30 de zile drept de retur
  • Plăteși ramburs sau cu cardul

Flora intestinală reprezintă totalitatea microorganismelor care trăiesc în intestinele omului. Este formată atât din bacterii benefice organismului, cât și din bacterii dăunătoare. Important este echilibrul florei intestinale, iar acesta este obținut și păstrat de către bacteriile bune care nu permit celor rele să se înmulțească și să părăsească tubul digestiv. Flora intestinală controlează procesul de digestie și are un rol important și în susținerea imunității. Un dezechilibru al acesteia poate duce la tulburări de alimentație, creșteri în greutate, creșterea glicemiei, a colesterolului. Cu o alimentație sănătoasă care include fructe, legume, cereale integrale, produse obținute prin fermentație, probiotice, prebiotice se poate păstra echilibrul florei intestinale sau, după caz, se poate reface o floră intestinală distrusă sau dereglată. 

Mixul de 15 tulpini probiotice care definește suplimentul Probiotic Formula de la Nutrific are un efect pozitiv asupra florei intestinale, fiind un adjuvant de încredere în restabilirea echilibrului acesteia pe termen lung și menținerea sănătății întregului organism. Inulina din componența sa este o fibră solubilă care se regăsește în multe frcute și plante, cu beneficii multiple asupra organismului. Aceasta acționează ca un prebiotic1 cu rol în alimentarea bacteriilor benefice din interiorul intestinului. Împreună cu alte prebiotice, este convertită în acizi grași cu lanț scurt cu rol benefic asupra colonului. 

Astfel, principalele merite și beneficii pe care inulina le are sunt: îmbunătățirea sănătății digestive, combaterea constipației, sprijinirea imunității, stimularea absorbției calciului în organism, reglarea nivelului de glicemie2, reducerea trigliceridelor și colesterolului, deci implicit favorizează sănătatea cardiacă. 

Ingrediente

Iinulină, mix de 15 tulpini probiotice, ingrediente inactive/capsulă: agent de încărcare (celuloză microcristalină); agenţi antiaglomeranţi (stearat de magneziu, dioxid de siliciu). Capsula: gelatină.

Recomandări și indicații terapeutice

Conform studiilor și plecând de la indicațiile terapeutice ale fiecărui ingredient în parte, suplimentul alimentar Probiotic Formula este recomandat în cazul florei intestinale deteriorate în urma unui tratament cu antibiotice, după infecții gastrointestinale pentru restabilirea echilibrului microbiotei intestinale, pentru o bună funcționare a sistemului digestiv. 

Mod de administrare

Câte 1 capsulă de două ori pe zi, cu o cantitate adecvată de apă.

Durata de administrare

Studiile au demonstrat că pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minimum 12 săptămâni.

Contraindicații 

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Conținut pachet

Flacon PET cu 60 capsule. Greutate netă: 35,6 g

Știai că…

… termenul sau conceptul de prebiotice a fost introdus pentru prima data în 1995 de către Glenn Gibson și Marcel Roberfroid? Prebioticul a fost descries ca un ”ingredient alimentar nedigerabil care afectează benefic gazda prin stimularea selectivă a creșterii activității uneia sau a unui număr limitat de bacterii din colon, îmbunătățind astfel sănătatea gazdei”. Această definișie a rămas neschimbată timp de mai bine de 15 ani. Conform acesteia, doar câțiva compuși din grupa carbohidraților, cum ar fi cum ar fi β-fructanii cu lanț scurt și lung (FOS și inulină), lactuloza și GOS, pot fi clasificați drept prebiotice. În 2008, a șasea reuniune a Asociației Științifice Internaționale a Probioticelor și Prebioticelor a definit ”prebioticele dietetice” drept ”ingrediente fermentate selectiv care au ca rezultat modificări specifice în compoziția și/sau activitatea microbiotei gastrointestinale, conferind astfel beneficia asupra sănătăţii gazdei". 

Surse studii

1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6463098/
2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28799777/

Părerile clienților

Recomand. Eficient, rezultate imediate.

29.01.2023 02:57

Recomand acest produs, l-am folosit si a dat rezultate optime!

14.01.2023 02:05

5 din 5
5stele
100%
4stele
0%
3stele
0%
2stele
0%
1stea
0%

Adaugă o recenzie