Magneziu glicinat, 60 capsule vegetale

49.00 lei (TVA inclus)

Ține oboseala, dar și stresul și anxietatea la distanță.

 • Disponibilitate: in stoc
 • Comandă prin telefon: 0765.68.17.17
 • Ingrediente validate științific
 • 30 de zile drept de retur
 • Plăteși ramburs sau cu cardul

Magneziul glicinat cu absorbție rapidă este un supliment alimentar de înaltă calitate conceput pentru a oferi organismului un aport eficient și suficient de magneziu.

Magneziul este un mineral esențial care furnizează multiple beneficii organismului, un micronutrient foarte important care participă la sute de procese metabolice enzimatice din organism. Ceea ce face ca magneziul glicinat să fie special este forma sa chimică, glicinatul, care asigură o absorbție și o biodisponibilitate excelente la nivelul organismului. În situatia de față, magneziul este legat de glicină, un aminoacid important. Această legătură chimică este cea care facilitează absorbtia magneziului la nivelul intestinului și transportul acestuia în celulele corpului. Datorită acestei biodisponibilități crescute, magneziul glicinat este adesea preferat în fața altor forme de magneziu, cum ar fi oxidul de magneziu sau sulfatul de magneziu.

Beneficii / efecte

Există numeroase studii medicale care au cercetat beneficiile magneziului glicinat pentru sănătate. Iată câteva dintre acestea:

 • Înlătură stările de oboseală accentuată: magneziul este esențial în procesul de producție a energiei în corpul uman. Participă activ la conversia alimentelor în energie și la funcționarea normală a mușchilor. Prin administrarea regulată a magneziului glicinat, poți contribui eficient la reducerea stării de oboseală prin menținerea unui nivel optim de energie.
 • Reglează metabolismului energetic: magneziul glicinat joacă un rol cheie în reglarea metabolismului energetic[1] prin activarea enzimelor implicate în descompunerea carbohidraților și grăsimilor. Acest lucru poate ajuta la menținerea unei greutăți corporale sănătoase și la gestionarea nivelurilor de zahăr din sânge.
 • Sprijină în mod eficient buna funcționare a sistemului nervos: magneziul este cunoscut pentru rolul său în menținerea sănătății sistemului nervos[2]. Un aport corect de magneziu poate ajuta la reducerea anxietății și stresului, dar și la îmbunătățirea calității somnului.
 • Îmbunătățește calitatea somnului și pe cea a memoriei: magneziul glicinat poate contribui la ameliorarea insomniei și a calității somnului (mai ales în cazul persoanelor în vârstă[3]), ajutând la relaxarea mușchilor și a nervilor. Acest lucru a fost susținut de cercetările clinice care au arătat o legătură între magneziu și somnul de calitate.
 • Favorizează sănătatea oaselor, dar și pe cea a inimii: magneziul glicinat contribuie la menținerea sănătății oaselor prin stimularea absorbției de calciu și vitamina D. De asemenea, ajută la reglarea ritmului cardiac și la menținerea tensiunii arteriale în limite normale.

*Etichetă curată

Eticheta curată reprezintă garanția noastră în ceea ce privește calitatea ingredientelor naturale din compoziția suplimentelor Nutrific. În compoziția capsulelor nu folosim organisme modificate, excipienți nedoriți precum dioxidul de titan, silica, talc, stearat de magneziu, ulei de palmier sau coloranți sintetici. Suplimentele alimentare Nutrific conțin ingrediente naturale, familiare, ușor de recunoscut, cu caracteristici și beneficii specifice facil de parcurs.

*Vegetarian

Produs/supliment alimentar recomandat vegetarienilor.

Recomandări și indicații terapeutice

Suplimentul Magneziu glicinat Optim din gama Nutrific Minerale este un supliment cu eficiență maximă, produs în România, din ingrediente de calitate, validate științific. Acesta este recomandat:

 • persoanelor care se confruntă cu deficiența de magneziu;
 • pentru înlăturarea stărilor de oboseală accentuată;
 • pentru menținerea unei tensiuni arteriale în limite normale;
 • celor care se confruntă cu situații stresante sau cu episoade de anxietate;
 • persoanelor care au probleme cu somnul și nu se odihnesc suficient;
 • pentru îmbunătățirea memoriei;
 • pentru a susține sănătatea oaselor;
 • celor care se confruntă cu migrene, dar și în cazul simptomatologiei sindromului premenstrual;
 • pentru menținerea unui nivel optim de zahăr în sânge.

Ingrediente / capsulă

Magneziu (bisglicinat de magneziu) – 140 mg/37,3% VNR; capsulă vegetală: hidroxipropilmetilceluloză.

Mod de administrare

Câte 2 capsule pe zi cu o cantitate adecvată de apă.

Durata de administrare

Studiile au demonstrat că pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minimum 12 săptămâni.

Contraindicații

Produsul nu se va administra persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează.

Conținut pachet

Flacon PET cu 60 capsule vegetale, greutate netă 49,32 grame.

Referințe

[1] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7912442/

[2] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5452159/

[3] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23853635/

Părerile clienților

Nu avem păreri despre acest produs.
0 din 5
5stele
0%
4stele
0%
3stele
0%
2stele
0%
1stea
0%

Adaugă o recenzie