Uriprop formula, 30 capsule vegetale

37.00 lei (TVA inclus) 45.00 lei 18% REDUCERE

Formula naturală avansată cu extract de merișor și propolis are și rolul de a curăța și de a proteja zonele afectate, crescând răspunsul sistemului imunitar.

  • Disponibilitate: in stoc
  • Ingrediente validate științific
  • 30 de zile drept de retur
  • Plăteși ramburs sau cu cardul

Suplimentul alimentar Uriprop Formula Nutrific este creat special pentru ameliorarea afecțiunilor care vizează tractul urinar. Ingredientele de top ale acestuia acționează rapid și eficient pentru a ameliora senzația de disconfort. Formula naturală avansată cu extract de merișor și propolis are și rolul de a curăța și de a proteja zonele afectate, crescând răspunsul sistemului imunitar. 

Contribuie la eliminarea bacteriilor din tractul urinar

Utilizarea merișoarelor pentru a preveni infecțiile urinare are o istorie lungă care, începând din anii 1980, este și dovedită prin studii științifice. În principal, acestea demonstrează capacitatea merișoarelor de a preveni acțiunea bacteriilor E. coli la celulele uroepiteliale și la alte celule eucariote[3]

Beneficii

Fiecare ingredient care și-a adus aportul la crearea suplimentului URIPROP FORMULA NUTRIFIC are beneficii proprii care contribuie la îmbunătățirea sănătății tractului urinar[2]. Chiar dacă cele mai cunoscute în acest sens rămân merișoarele, și celelalte componente, cum ar propolisul, echinacea sau frunzele de strugurii ursului au puternice efecte antibacteriene și antioxidante. Împreună, efectele benefice sporesc și susțin starea de bine a întregului organism.

Punctual, iată care sunt principalele beneficii pe care le are suplimentul URIPROP FORMULA NUTRIFIC

  • susține sănătatea tractului urinar și ameliorează afecțiunile care apar la acest nivel;
  • datorită conținutului adecvat de extract de merișoare despre care se știe că este bogat în vitamine, minerale, antioxidanți, fitonutrienți suplimentul este potrivit și pentru sănătatea pielii, a mușchilor și a oaselor; tot datorită antioxidanților, are rol de regenerare a mucoaselor din organism;
  • scade inflamația din organism și reduce riscul de inflamații la nivelul stomacului/colonului;
  • întărește imunitatea.

Ingrediente

Extract de merișor canadian - cranberry 50:1 (Vaccinium macrocarpon), extract din frunze de strugurii ursului (Arctostaphylos uva ursi), extract de propolis cu min. 11% polifenoli exprimati în rutin, extract din părți aeriene de echinacea (Echinacea Angustifolia) cu min. 4% polifenoli; capsula: vegetală.

Extract din merișor canadian / cranberry

Merișoarele sunt unice printre fructe. Ele pot crește și supraviețui numai datorită unei combinații speciale de factori. Au nevoie de sol de turbă acidă, de hidratare adecvată cu apă dulce, de nisip, iar sezonul de creștere se întinde din aprilie până în noiembrie și este urmat de o perioadă de repaus în lunile de iarnă care asigură o perioadă rece prelungită, necesară pentru maturizarea mugurilor fructiferi. Contrar credinței populare, merișoarele nu cresc în apă. În schimb, cresc în tufe în paturi impermeabile care sunt stratificate cu nisip, turbă, pietriș și lut. Aceste paturi, cunoscute în mod obișnuit sub numele de „mlaștini”, au fost inițial făcute de depozite glaciare, dar acum pot fi făcute de oameni. Cultivatorii nu trebuie să replanteze, deoarece o tufă sau o viță nedeteriorate vor supraviețui la nesfârșit. Unele tufe din Massachusetts, de exemplu, au mai mult de 150 de ani. 

Extract din strugurii ursului

Frunzele de strugurii ursului au o tradiție aparte în medicina populară, fiind recomandate și întrebuințate cu succes în fitoterapia afecțiunilor renale, dar și ca veritabil dezinfectant natural. Astfel, extractul din frunze de strugurii ursului (Arctostaphylos uva-ursi) are efecte terapeutice în prevenirea și combaterea cistitelor, pielitelor, pielonefritelor, inflamațiilor și infecțiilor urinare, etc. Prezintă proprietăți dezinfectante și antiseptice. 

Extract de propolis

Un ingredient apicol foarte cunoscut, propolisul reprezintă un amestec de substanțe rășinoase, ceară de albine, ceară vegetală și salivă de albine, cu intensă și dovedită valoare terapeutică, sub diverse forme standardizate. Compușii pe care-i conține propolisul l-au transformat într-un veritabil agent antiviral, antifungic, antioxidant, antiinflamator și antibacterian. 

Suplimentele în a căror componență se regăsește propolisul, joacă un rol important în reducerea inflamației. În cazul de față, propolisul potențează efectele benefice pe care le are merișorul[1], crescând eficacitatea suplimentului.

De asemenea, grație efectelor sale antivirale și antimicrobiene, suplimentele care au propolis susțin creșterea imunității organismului, stimulând producția de anticorpi și creând condițiile necesare unei bune absorbții a nutrienților în organism. 

Extract de echinacea

De sute de ani, echinaceea este utilizată ca remediu eficient în medicina tradițională, având în compoziție o mulțime de substanțe benefice sănătății organismului uman, în general: vitamine (A, B-urile, C, E) precum și calciu, fier, potasiu, acizi grași și protein, polizaharide, uleiuri aromatice.  Este recunoscută mai ales pentru proprietățile sale imunomodulatoare și antiseptice, antibacteriene și antivirale. Există studii care au demonstrat că suplimentele cu echinaceea reduc riscul de apariție a răcelilor, de exemplu, cu până ala 50% și scurtează durata de convalescență. De asemenea, echinaceea este un bun aliat în procesul de detoxifiere a organismului. 

Recomandări și indicații terapeutice 

Conform studiilor și plecând de la indicațiile terapeutice ale fiecărui compus apicol în parte, suplimentul alimentar URIPROP FORMULA NUTRIFIC se recomandă în special în următoarele situații:

afecțiuni (infecții) ale tractului urinar
întărirea sistemului imunitar

Mod de administrare

Câte 1 capsulă de două ori pe zi, cu o cantitate adecvată de apă.

A se utiliza la interval de 1-2 ore înainte sau după administrarea unor preparate pe bază de fier.

Durata de administrare

Studiile au demonstrat că pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minimum 12 săptămâni.

Contraindicații 

Produsul este contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersensibilitate la produsele apicole (propolis). Produsul nu se consumă de către copii, femeile însărcinate sau care alăptează.

Conținut pachet

Flacon PET cu 30 capsule. Greutate netă: 16,35 g

supliment fara excipienti

Eticheta curată reprezintă garanția noastră în ceea ce privește calitatea ingredientelor naturale din compoziția suplimentelor Nutrific. În compoziția capsulelor nu folosim organisme modificate, excipienți nedoriți precum dioxidul de titan, silica, talc, stearat de magneziu, ulei de palmier sau coloranți sintetici. Suplimentele alimentare Nutrific conțin ingrediente naturale, familiare, ușor de recunoscut, cu caracteristici și beneficii specifice facil de parcurs. 

supliment vegetarian

URIPROP Formula este un supliment alimentar recomandat vegetarienilor.

 

Știai că…

există două specii majore de merișor: merișorul american (Vaccinium macrocarpon) și merișorul european (V. oxycoccos)? Fructul merișor european este mai mic (0,6–1,2 cm) doar jumătate din dimensiunea fructului american. Merișorul american, care este cultivat frecvent, este un membru al familiei Ericaceae, plante veșnic verzi, arbuști târâtori originari din solurile răcoroase, temperate, acide și din zonele umede cu turbă din nord-estul Statelor Unite și sudul Canadei.

… utilizările native ale merișorului American/canadian au fost adoptate de către coloniștii europeni care au descoperit că acesta este și un instrument valoros de troc? Vânătorii și marinarii americani au transportat merisoare în călătoriile lor pentru a preveni scorbutul. În 1816, căpitanul Henry Hall a fost primul care a cultivat cu succes merișoare.

Surse studii

[1] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6107218/
[2] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28288837/
[3] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK92762/

Părerile clienților

Il folosesc de o saptamana si rezultatul s-a vazut chiar din primele zile. Picioarele nu mai sunt umflate si senzatia de iesit afara a disparut deja. Cred ca combinatia de substante e eficienta.

15.02.2023 02:22

Chiar rapid si eficient. Recomand!

29.01.2023 02:58

5 din 5
5stele
100%
4stele
0%
3stele
0%
2stele
0%
1stea
0%

Adaugă o recenzie