Tensiune formula cu coenzima Q10, 60 capsule vegetale

69.00 lei (TVA inclus)

Tensiune Formula Nutrific cu Coenzima Q10, polen de păducel si frunze de măslin este dedicat menținerii tensiunii arteriale în limitele normale, favorizând astfel sănătatea și starea de bine a întregului organism.

 • Disponibilitate: in stoc
 • Comandă prin telefon: 0765.68.17.17
 • Ingrediente validate științific
 • 30 de zile drept de retur
 • Plăteși ramburs sau cu cardul

promo tensiune formula

Presiunea sub care sângele circulă în artere este cunoscută sub denumirea de tensiune arterială/TA, caracterizată prin două valori: prima valoare este cea mare și anume tensiunea arterială sistolică, iar cea de-a doua valoare este cea mica – tensiunea arterială diastolică. Aceasta din urmă, tensiunea arterială minimă sau diastolică, ar trebui să măsoare jumătate din valoarea tensiunii arteriale maxime la care se adaugă 10 mmHg. O tensiune arterială normală este egală sau un pic mai mica cu 120/80 mmHg. Atunci când TA este mai mica de 90/60 mmHg se vorbește despre hipotensiune arterială. O tensiune arterială în care valoarea sistolică (primul număr) este cuprinsă între 120 – 129 mmHg, iar cea diastolică este mai mica de 800 mmHg, indică o TA ridicată și un risc mai mare de a dezvolta hipertensiune arterială. Aici este momentul unor schimbări ale stilului de viață în vederea ameliorării sau echilibrării valorilor TA. 

TA este influențată de cantitatea de sânge pompată în inimă și de rezistența la fluxul de sânge din artere. Cu cât inima pompează mai mult sânge, iar arterele sunt mai înguste, cu atât tensiunea arterială va fi mai mare. 

Tensiune Formula Nutrific menține tensiunea arterială în limite normale și favorizează sănătatea întregului organism. 

Ingrediente

Extract 4:1 din  tulpină, frunză și floare de trifoi roșu (Trifolium pratense), extract 10:1 din fructe de păducel (Crataegus pinnatifida), Extract din sâmburi de struguri (Vitis vinifera) cu 90% polifenoli, Extract 10:1 din frunze de măslin (Olea europaea), Magneziu chelat, clorură de potasiu, Coenzima Q10 (Ubichinonă), Polen de păducel (Crataegus monogyna), Vitamina B 12 (cianocobalamină), Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), Bioperină - extract din fructe de piper negru (Piper nigrum) cu 95% piperine, Acid folic; capsula: vegetală

Extract de trifoi roșu (Trifolium pratense)

Tulpinile, frunzele și florile de trifoi roșu au în componența lor nutrienți esențiali pentru sănătate (magneziu, calciu, crom, fosfor, potasiu, vitamina C, etc.) ceea ce-l transformă într-o sursă esențială de compuși ce acționează ca fitoestrogeni. De aceea, trifoul roșu este indicat femeilor care se confruntă cu sindromul premenstrual, dar și cu simptomele menopauzei, căci ajută la echilibrarea hormonală. Pe lângă aceste beneficii principale, trifoiul roșu este recunoscut pentru faptul că reduce inflamația din organism și normalizează tensiunea arterială, prevenind astfel apariția sau agravarea bolilor coronariene1

Extract de păducel (Crataegus pinnatifida)

Păducelul a fost utilizat din cele mai vechi timpuri pentru sănătatea organismului, în general și cea a sistemului cardiovascular, în special. În Antichitate, grecii și romanii se foloseau cu succes de efectele sale profilactice și terapeutice. La fel și astăzi, păducelul este cunoscut și apreciat pentru că menține tensiunea arterială la valori normale și favorizează o bună circulație centrală și periferică. Studiile au determinat că este un ajutor de nădejde în îmbunătățirea calității vieții persoanelor cardiace2 prin acțiunea sa tonică, prin restabilirea valorilor normale ale TA și scăderea nivelurilor de colesterol. 

Extract din sâmburi de struguri (Vitis vinifera)

Extractul din sâmburi de struguri este renumit pentru efectele sale antioxidante datorită conținutului de bioflavonoide. Îmbunătățește circulația și oxigenarea țesuturilor, previne degradarea celulară, menține sănătatea pereților vasculari și favorizează circulația la nivelul venelor și capilarelor3.

Extract din frunze de măslin (Olea europaea)

Oleuropeina – acest compus esential al frunzelor de măslin, stă la baza efectelor benefice ale extractului din frunze de măslin asupra sistemului cardiovascular. Studii clinic dovedite au stabilit că extractul din Frunze de măslin este potrivit pentru obținerea unei tensiuni arteriale optime. De asemenea, pe lângă faptul că susține sănătatea inimii4, are efecte antivirale și antibacteriene, stimulează imunitatea și menține glicemia în limite normale.  

Magneziu chelat

Magneziul chelat este ușor de asimilat de către organism și prezența sa este esențială pentru sănătatea inimii5 și, printre altele, poate scădea ușor tensiunea arterială6

Clorura de potasiu

Echilibrul dintre sodiu și potasiu este esențial pentru o tensiune arterială optimă. Clorura de potasiu este recomandată în special persoanelor care suferă de hipertensiune sau al căror organism are tendința de a reține apa. Rolul său major este acela de a proteja inima și de a menține tensiunea arterială în limite normale. 

Coenzima Q10 (Ubichinona)

Coenzima Q10 susține o bună funcționare a sistemului imunitar, menține valorile normale ale TA, dar și ale glicemiei și colesterolului. Este de mare ajutor în menținerea sănătății inimii7, revitalizând întregul organism și înlăturând oboseala. 

Polen de păducel (Crataegus monogyna)

Principalele beneficii dovedite ale polenului de păducel sunt îmbunătățirea circulației sanguine, reducerea depunerilor de grăsimi pe pereții arterelor și protejarea inimii8

Vitamina B12

Organismul uman nu poate produce singur vitamina B12, una dintre vitaminele esențiale pentru o bună dezvoltare. De aceea, suplimentele care o conțin sunt binevenite. Rolul acestei vitamine hidrosolubile este de a favoriza funcționarea optimă a sistemului nervos, de a ajuta la formarea hematiilor și la sinteza ADN-ului.  

Vitamina B6

Alături de vitamina B12, vitamina B6 este esențială organismului. Poate ajuta la reducerea riscurilor de dezvoltare a afecțiunilor cardiace și a diabetului, ajută la întărirea imunității și la buna funcționare a sistemului nervos.

Extract din piper negru

Bioperina este un extract standardizat de piper negru care conține 95% piperină (un alkaloid)9. Bioperina funcționează prin diferite mecanisme pentru a favoriza creșterea absorbției vitaminelor și nutrienților cum ar fi beta carotenul, curcumina, vitamina C, CoQ10 și alte grăsimi și vitamine solubile în apă și extracte din plante.

Acid folic

Acidul folic, cunoscut și sub denumirea de vitamina B9, nu poate fi produs de organism, deci trebuie asimilat din alimentație și suplimente. Este necesar în producerea și întreținerea celulelor noi, îmbunătățește funcția cognitivă, menține inima sănătoasă10, ajută organismul să utilizeze vitamina B12. 

Recomandări și indicații terapeutice 

Conform studiilor și plecând de la indicațiile terapeutice ale fiecărui ingredient în parte, suplimentul alimentar TENSIUNE FORMULA se recomandă în special în următoarele situații:

Hiper și hipotensiune arterială
Tensiune arterială oscilantă
Pentru reglarea și stabilizarea ritmului cardiac
Circulație deficitară

Mod de administrare

Câte 2 capsule pe zi în doză unică, cu o cantitate adecvată de apă.

Durata de administrare

Studiile au demonstrat că pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minimum 12 săptămâni.

Contraindicații 

Produsul este contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersensibilitate la produsele apicole (polen). A nu se administra persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează

Conținut pachet

Flacon PET cu 60 capsule. Greutate netă: 34,3 g

supliment fara excipienti

Eticheta curată reprezintă garanția noastră în ceea ce privește calitatea ingredientelor naturale din compoziția suplimentelor Nutrific. În compoziția capsulelor nu folosim organisme modificate, excipienți nedoriți precum dioxidul de titan, silica, talc, stearat de magneziu, ulei de palmier sau coloranți sintetici. Suplimentele alimentare Nutrific conțin ingrediente naturale, familiare, ușor de recunoscut, cu caracteristici și beneficii specifice facil de parcurs. 

supliment vegetarian

Tensiune Formula este un supliment alimentar recomandat vegetarienilor.

 

Știai că…

…odată cu înaintarea în vârstă, TA sistolică începe să crească din cauza pierderii elasticității arterelor mari și a acumulării de lipide pe pereții vaselor de sânge? 

Studii

 1. https://dom-pubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1046/j.1463-1326.2003.00282.x
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6556496/
 3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34798267/
 4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3730992/
 5. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22051430/
 6. https://medicalxpress.com/news/2016-07-magnesium-modestly-blood-pressure.html
 7. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8156424/
 8. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3891531/
 9. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32599787/
 10. https://www.health.harvard.edu/blog/folic-acid-a-b-vitamin-lowers-stroke-risk-in-people-with-high-blood-pressure-201503187810

Părerile clienților

Este eficient. Regleaza tensiunea intr-un mod natural.

25.01.2024 02:54

Recomand cu incredere, după nici 2 saptamani de tratament tensiunea mamei mele s-a reglat iar palpitatiile au disparut!

13.01.2023 03:34

5 din 5
5stele
100%
4stele
0%
3stele
0%
2stele
0%
1stea
0%

Adaugă o recenzie