Mega lecitina 1200mg, 30 capsule moi

25.00 lei (TVA inclus)

  • Disponibilitate: in stoc
  • Comandă prin telefon: 0765.68.17.17
  • Ingrediente validate științific
  • 30 de zile drept de retur
  • Plăteși ramburs sau cu cardul

Ai nevoie de un aliat pentru a-ți spori capacitatea de memorare, dar și pentru a-ți menține sănătatea inimii în parametrii normali? Lecitina din componența suplimentului MEGALECITINĂ 1200 grame din gama Nutrific Elementar are aceste efecte asupra organismului tău, precum și alte beneficii care îți pot fi de ajutor: echilibrează colesterolul și nivelurile trigliceridelor, împiedică depunerile de colesterol pe pereții vaselor de sânge, are grijă de buna funcționare a ficatului, reglează presiunea arterială/ritmul cardiac, favorizează flexibilitatea arterelor, dar și calitatea procesului cognitiv, mărește puterea de concentrare, elimină stresul și oboseala.

Beneficii / efecte

Lecitina din soia este un compus natural obținut din boabele de soia. Este un amestec de fosfolipide (fosfatidilcolina, fosfatidiletanolamina, fosfatidilinositol), acizi grași, carbohidrați și minerale care se regăsește în structura membranelor celulare.

Unul dintre rolurile principale ale lecitinei este acela de a emulsiona grăsimile. Aceasta înseamnă că lecitina ajută la dispersarea grăsimilor în apă, ceea ce facilitează absorbția și utilizarea grăsimilor de către organism. Acest efect este important în digestia și absorbția grăsimilor, inclusiv a acizilor grași esențiali.

Lecitina susține sănătatea creierului: fosfolipidele din lecitina de soia, în special fosfatidilcolina, sunt componente esențiale ale membranei celulare din creier. Astfel, consumul de lecitină poate contribui la menținerea sănătății creierului și la funcționarea cognitivă normală. Se crede că fosfolipidele din lecitină joacă un rol important în formarea și transmiterea semnalelor între celulele nervoase.

Datorită conținutului de colină care este esențială pentru dezvoltarea normală și sănătoasă a creierului, lecitina este recunoscută pentru îmbunătățirea funcției cognitive, mărirea capacității de atenție și concentrare, dezvoltarea și îmbunătățirea memoriei. De asemenea, este implicată în procesele de coordonare psihică și motorie.

Lecitina sprijină sănătatea ficatului: este implicată în metabolismul grăsimilor în ficat și poate ajuta la reducerea acumulării de grăsimi la nivelul acestuia. Prin urmare, lecitina poate avea un efect benefic asupra sănătății ficatului și poate contribui la menținerea unei funcții hepatice normale.

Lecitina protejează membranele celulare: fosfolipidele din lecitină sunt componente esențiale ale membranelor celulare din întregul corp. Acestea contribuie la integritatea și flexibilitatea membranelor celulare, protejând celulele de daune și menținând funcționarea celulară normală.

Printre beneficiile lecitinei se numără și acela de scădere a colesterolului rău[1], creștere a celui bun și diminuarea numărului de trigliceride. De asemenea, lecitina susține sănătatea sistemului cardiovascular prin reglarea tensiunii arteriale și echilibrarea ritmului cardiac.

Ingrediente:

Fiecare capsulă conține lecitină din soia.

Capsulă: gelatină, glicerină.

Recomandari si indicatii terapeutice

Conform studiilor și plecând de la indicațiile terapeutice ale fiecărui compus în parte, suplimentul alimentar MEGALECITINĂ 1200 grame din gama Nutrific Elementar se recomandă în special în următoarele situații:

  • Stări de stres, anxietate, depresie;
  • Suprasolicitate intelectuală și oboseală accentuată;
  • Dificultăți de atenție și concentrare cu sau fără pierderi de memorie;
  • Hipercolesterolemie și hipertrigliceridemie;
  • Afecțiuni cardiace.

Mod de administrare

Câte 1- 2 capsule pe zi, după masă, cu o cantitate suficientă de apă.

Atenționări

Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor. A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Conținut pachet

30 capsule, greutate netă 52,47 g.

Știai că…

... în urma unor studii mai recente, se pare că lecitina ajută la ameliorarea simptomatologiei neplăcute din perioada de menopauză[2], în timp ce susține sănătatea sistemului osos și a celui cardiac?

... printre alimentele pe care le poți consuma zi de zi și care conțin o concentrație generoasă de lecitină se numără: carnea roșie, ficatul de vită (dar și alte organe), fructele de mare, ouăle, arahidele, fasolea, varza de Bruxelles, broccoli, germenii de grâu?

... lecitina susține și alăptarea prin prevenirea blocării canalelor de lapte (mastită)? Astfel, administrarea unui supliment cu lecitină poate preveni durerile și alte neplăceri cauzate de mastită, în cazul femeilor care alăptează.

[1] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3065734/

[2] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5757297/

Părerile clienților

Eficient. Am luat in perioada examenelor si m-a ajutat.

25.01.2024 02:58

5 din 5
5stele
100%
4stele
0%
3stele
0%
2stele
0%
1stea
0%

Adaugă o recenzie