Somn formula cu melatonina, 60 capsule

29.99 lei (TVA inclus)

Combinație unică între cele mai bune ingrediente active naturale: GABA, magneziu, vitamina B6 și melatonină.

  • Disponibilitate: in stoc
  • Comandă prin telefon: 0765.68.17.17
  • Ingrediente validate științific
  • 30 de zile drept de retur
  • Plăteși ramburs sau cu cardul

Somn Formula cu melatonină NUTRIFIC este un supliment cu o formulă atent studiată care te ajută într-un mod natural să adormi rapid și să ai un somn profund și odihnitor. Formula noastră vizează cauzele principalelor ale tulburări de somn: stresul și lipsa melatoninei. Sinergia ingredientelor sale ajută la reducerea timpului necesar pentru a adormi și promovează un somn mai profund.

Combinație unică între cele mai bune ingrediente active naturale: GABA, magneziu, vitamina B6 și melatonină.

Gaba

Acidul gamma-aminobutiric (GABA) este un neurotransmitator sintetizat în creier în prezența vitaminei B6, cu rol principal în reglarea ciclului de somn-veche. Studiile au arătat că suplimentarea acestui neurotransmițător ajută la reducerea stresului și la îmbunătățirea calității somnului.

Magneziu

Magneziul este un mineral esențial implicat în peste 300 de reacții din organism. Majoritatea oamenilor moderni au un aport insuficient de magneziu în alimentația lor zilnică și, în plus, rezervele de magneziu sunt afectate de stresul cronic. Magneziul ajută corpul și creierul să se relaxeze, reduce anxietatea, promovează un somn profund și odihnitor.

Melatonina

Melatonina este aliatul tău atunci când vrei să adormi rapid! Ea este cea care reglează ciclurile zi/noapte și ne poruncește să mergem la culcare. Insomnia recurentă, somnul neregulat și anxietatea ne pot scădea nivelul de melatonină, perturbând și mai mult somnul.

Vitamina B6

Vitamina B6 ajută la producerea hormonilor serotonină și melatonină, ambii importanți pentru un somn sănătos și odihnitor, precum și pentru îmbunătățirea stării de spirit Și reducerea anxietății.

Ingrediente

Acid gamma-aminobutiric (GABA), Magneziu, Melatonină, Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină); capsula: gelatină.

Mod de administrare

Adulti: Câte 1-2 capsule seara, cu o oră înainte de culcare, cu o cantitate adecvată de apă.

Conținut pachet

Flacon PET cu 60 de capsule.

Părerile clienților

Acest produs ma face sa imi amintesc visele... cand iau Somn Formula imi amintesc ce visez si ma trezesc odihnita. Este un produs interesant. Voi reveni si cu alte recenzii.

28.01.2023 06:52

Am simtit o imbunatatire a somnului dupa 2 saptamani de administrare, 2 capsule seara inainte de culcare asa cum este si recomandat in prospect.

07.01.2023 09:49

Recomand acest produs. Ma linisteste inainte de culcare si am un somn odihnitor

15.11.2022 02:32

5 din 5
5stele
100%
4stele
0%
3stele
0%
2stele
0%
1stea
0%

Adaugă o recenzie