Ashwagandha KSM66 500mg, 30 capsule vegetale

55.00 lei (TVA inclus)

KSM-66® este extractul standardizat de ashwagandha, cu cea mai mare concentrație dintre toate extractele principale de rădăcini disponibile astăzi pe piață.

 • Disponibilitate: in stoc
 • Comandă prin telefon: 0765.68.17.17
 • Ingrediente validate științific
 • 30 de zile drept de retur
 • Plăteși ramburs sau cu cardul

Ești din ce în ce mai stresat, iar acest lucru te împiedică să îți desfășori așa cum îți dorești activitățile de peste zi? În plus, din cauza stresului, și somnul ți-a fost dat peste cap? Imunitatea a scăzut și ea? La fel și libidoul? Cel mai renumit extract de ashwagandha din lume, KSM-66®, reprezintă o soluție de luat în calcul.

Suplimentul alimentar KSM-66® ASHWAGANDHA este destinat persoanelor care se confruntă cu probleme legate de stres[1], depresie și anxietate[2], dar este benefic, în aceeași măsură, și pentru îmbunătățirea somnului, întărirea sistemului imunitar, îmbunătățirea funcției tiroidei, prevenirea inflamațiilor, reducerea nivelului de colesterol, echilibrarea glicemiei, creșterea fertilității, îmbunătățirea funcțiilor sexuale, favorizarea sănătății aparatului respirator, redobândirea unei pieli frumoase, susținerea funcției cognitive (în special la persoanele în vârstă).

Beneficii / efecte

Ce este ashwagandha

De peste 4000 de ani, rădăcina plantei ashwagandha[3] (Withania somnifera) a fost utilizată ca remediu valoros și apreciat în medicina ayurvedică. Originară din India, această plantă cu aspect deosebit, denumită și ginsengul indian, conține foarte multe substanțe benefice pentru sănătate printre care se numără alcaloizi, aminoacizi, steroli,  flavonoide, antioxidanți (catalaza, glutationul), etc. Toți acești compuși sunt responsabili de proprietățile revitalizante, antiinflamatoare, antioxidante, imunostimulatoare, antibacteriene și adaptogene ale plantei.

Ce este KSM-66®

KSM-66® este extractul standardizat de ashwagandha, cu cea mai mare concentrație dintre toate extractele principale de rădăcini disponibile astăzi pe piață. Este obținut printr-un proces unic de extracție, un proces brevetat, bazat pe principiile ”chimiei verzi”, fără a se utiliza alcool sau orice alt solvent chimic. În urma 24 de studii clinice, s-a dovedit că extractul standardizat de rădăcină de ashwagandha,KSM-66®, este eficient pentru:

 • Reducerea nivelurilor de stres, dar și a poftei de mânare compulsive legată tot de stres;
 • Îmbunătățirea calității somnului;
 • Îmbunătățirea memoriei și a capacităților cognitive;
 • Creșterea rezistenței fizice și întărirea imunității;
 • Îmbunătățirea funcției sexuale atât la bărbați[4], cât și la femei, plus creșterea nivelurilor de testosteron la bărbați.

Ce reprezintă vitanolidele

Eficiența extractului de ashwagandha este dată în mod special de vitanolide, un grup de compuși chimici bioactivi.

Vitanolidele sunt considerate componente cheie responsabile de efectele terapeutice ale ashwagandha. Acestea sunt un tip de lactone steroide[5], fiind alcătuite dintr-un schelet steroidal și o lactonă. Există mai multe tipuri de vitanolide prezente în ashwagandha, inclusiv withanolidele, sitoindosidele și acilsteroizii. Withanolidele sunt considerate printre cele mai importante și abundente vitanolide în ashwagandha. Sunt identificate prin numărul lor unic și poziția substituenților pe scheletul steroidal.

Withanolidele și celelalte vitanolide din ashwagandha au fost studiate pentru proprietățile lor farmacologice și pentru beneficiile asupra sănătății. Acești compuși au o gamă largă de activități biologice, inclusiv proprietăți adaptogene, antioxidante, antiinflamatorii, antitumorale și imunomodulatoare. De asemenea, au fost asociați cu efecte neuroprotectoare, cardioprotectoare și de stimulare a sistemului nervos central.

Extractul standardizat KSM-66® este conceput pentru a asigura o concentrație optimă și constantă de vitanolide, garantând astfel calitatea și eficacitatea produsului. Astfel, vitanolidele joacă un rol esențial în efectele benefice atribuite Ashwagandhei și extractului KSM-66® asupra sănătății și bunăstării generale.

Ingrediente:

Fiecare capsulă conține KSM-66® extract de rădăcină de ashwagandha (Withania somnifera (L.) Dunal) cu 5% vitanolide.

Capsulă vegetală

*Etichetă curată

Eticheta curată reprezintă garanția noastră în ceea ce privește calitatea ingredientelor naturale din compoziția suplimentelor Nutrific. În compoziția capsulelor nu folosim organisme modificate, excipienți nedoriți precum dioxidul de titan, silica, talc, stearat de magneziu, ulei de palmier sau coloranți sintetici. Suplimentele alimentare Nutrific conțin ingrediente naturale, familiare, ușor de recunoscut, cu caracteristici și beneficii specifice facil de parcurs.

*Vegetarian

Supliment alimentar recomandat vegetarienilor.

Recomandari și indicații terapeutice

Conform studiilor și plecând de la indicațiile terapeutice ale fiecărui compus în parte, suplimentul alimentar KSM-66® ASHWAGANDHA  se recomandă în special în următoarele situații:

 • Stres/stări de anxietate/depresie
 • Întărirea imunității;
 • Îmbunătățirea calității somnului;
 • Creșterea randamentului fizic și intelectual;
 • Stimularea fertilității/funcției sexuale;
 • Echilibrarea nivelurilor de glicemie.

Mod de administrare

Câte 1 capsulă, de două ori pe zi, cu o cantitate adecvată de apă, după mese.

Contraindicații

A nu se administra persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează.

Atenționări

Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor. A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Conținut pachet

30 capsule vegetale, greutate netă 18,6 g.

Știai că…

… ashwagandha are o semnificație culturală și spirituală semnificativă în India, fiind adesea asociată cu puterea și vitalitatea și considerată un dar al naturii pentru sănătate și longevitate?

... în India, ashwagandha se traducea și prin ”puterea calului” tocmai pentru că era un remediu care întărea destul de repede imunitatea organismului după boală. Din punct de vedere etimologic, numele plantei s-ar traduce și prin ”miros de cal”, căci în sanscrită, ”ashwa” înseamnă cal, iar ”ganda” miros. Și, într-adevăr, rădăcina proaspătă a acestei plante cu multiple beneficii asupra sănătății, miroase precum un cal.

[1] https://journals.lww.com/md-journal/fulltext/2019/09130/an_investigation_into_the_stress_relieving_and.67.aspx

[2] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3573577/

[3] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3252722/

[4] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3863556/

[5] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19633611/

Părerile clienților

Nu avem păreri despre acest produs.
0 din 5
5stele
0%
4stele
0%
3stele
0%
2stele
0%
1stea
0%

Adaugă o recenzie