Shake nutritiv cu aroma de ciocolata, 500g

79.00 lei (TVA inclus)

Gustare proteică, bogată în fibre și cu indice glicemic scăzut. Compoziția echilibrată, cu 11 vitamine și 11 minerale.

 • Disponibilitate: lipsa stoc
 • Comandă prin telefon: 0765.68.17.17
 • Ingrediente validate științific
 • 30 de zile drept de retur
 • Plăteși ramburs sau cu cardul
 • SKU: 6425281005072
 • Categorii:  

Shake-ul nutritiv de la Nutrific Fit este o gustare proteică, bogată în fibre și cu indice glicemic scăzut. Compoziția echilibrată, cu 11 vitamine și 11 tipuri de minerale, îl recomandă ca înlocuitor de masă sănătos și sățios, potrivit pentru persoanele care vor să piardă în greutate sau să o mențină în parametrii doriți, sportivilor, celor care își doresc îmbunătățirea alimentației zilnice. Practic și ușor de preparat, disponibil în două arome delicioase (ciocolată și vanilie). 

Produsul este un supliment alimentar, care trebuie să completeze o dietă variată și echilibrată, susținută prin exerciții fizice zinice și consumul a 2 litri de lichide în fiecare zi. Nu conține gluten. 

Recomandări: 
 • contribuie la menținerea unei greutăți normale 
 • susține nutriția corectă și sănătoasă și permite controlul ușor al greutății 
 • asigură conținutul zilnic necesar de proteine și un aport caloric de 213 kcal la fiecare masă 
 • oferă o senzație prelungită de sațietate, reglează apetitul și scade pofta de dulce 
 • dezvoltă musculatura, îmbunătățește performanțele sportive 
 • antioxidant și anti radicali liberi, îmbunătățește funcția digestivă 
 • încetinește procesul de îmbătrânire a organismului 
 • energizant și tonic general, revitalizează organismul 
 • indicat pentru persoanele care vor să piardă în greutate sau să își suplimenteze alimentația  
Beneficii demonstrate științific 

Eficiența shake-urilor nutritive a fost demonstrată de-a lungul timpului  în numeroase studii clinice care arată că aceste suplimente pot înlocui o masă echlibrată pe zi. Conform unei cercetări din 2010, publicată în Jurnalul de Nutriție din Statele Unite ale Americii, shake-urile proteice pot fi folosite cu succes pentru slăbit, menținerea greutății sau în în timpul antrenamentelor sportive dacă sunt combinate cu un regim alimentar corespunzător și un stil de viață activ.  

Formulele care au la bază proteine din soia, CLA și carbohidrați vegetali elimină senzația de foame și nevoia de a consuma mai multe gustări nesănătoase în timpul zilei. Shake-urile conțin toate elementele nutritive de care are nevoie organismul și sunt complete din punct de vedere biologic, iar studiile confirmă că au un rol important în susținerea metabolismului și combaterea stresului oxidativ. 

Ce ingrediente conţine? 

Izolat proteic din soia, concentrat din proteină de lapte, fructoză, maltodextrină, fibre vegetale (inulină), pudră de cacao, emulgator (lecitină din soia), acid linoleic conjugat (CLA), vitamine  
(vitamina A, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, vitamina B6, acid folic, acid pantotenic, D-biotină, vitamina E, vitamina C), vitamina D (colecalciferol), minerale (picolinat de zinc, fumarat feros, gluconat de mangan, gluconat de cupru, iodură de potasiu, citrat de potasiu, selenit de sodiu, fosfat de magneziu), amilopectină, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), arome, pudră de miere, agent de îngroșare (gumă de guar, gumă xantan și celuloză microcristalină), fosfat de calciu și îndulcitori (zaharină și sucraloză). 

Ce proprietăţi au ingredientele din shake-ul nutritiv? 

CLA sau Acidul Linoleic Conjugat este un acid gras nesaturat, provenit din surse naturale cum ar fi produsele lactate, care crește activitatea metabolică și favorizează arderea și eliminarea grăsimilor din organism. CLA transferă grăsimile către celulele musculare care le folosesc mai apoi pentru a produce energie pentru organism. În același timp, acidul linoleic conjugat stimulează producerea de țesut muscul, fără efecte adverse. Este bogat în omega 6 și este considerat un bun adjuvant în tratamentul complementar al bolilor de ficat. Sub formă de capsule cu gel, CLA se absoarbe mai rapid de către organism și are un efect pozitiv prelungit. 

Izolatul proteic din soia este o sursă completă de proteine și aminoacizi și are un conținut redus de carbohidrați și grăsimi. Este unul dintre cele mai apreciate suplimente nutritive datorită cantității ridicate de arginină, peptide, lizină și izoflavone cu rol benefic în stimularea imunității și a digestiei. Consumul proteinei din soia asigură mulți dintre nutrienții esențiali necesari organismului, contribuie la scăderea în greutate și menține mușchii sănătoși.  

Complexul de vitamine B este esențial pentru o metabolismul energetic normal și buna funcționare a sistemului nervos. Vitaminele B, în special B9 – acidul folic și B6, sunt implicate în metabolismul proteic și sunt indispensabile pentru formarea anticorpilor. Activează enzimele ce controlează reacțiile chimice din organism și transformă carbohidrații, grăsimile și proteinele în energie pentru organism. 

Fibrele vegetale sau inulina sunt carbohidrați complecși care oferă o senzație de sațietate de durată și au un rol esențial în organism: stimulează absorbția vitaminelor și a mineralelor, ajută la scăderea glicemiei și a colesterolului, influențează pozitiv flora bacteriană și intestinală. Inuina este o glucidă neutră și poate fi folosită ca înlocuitor pentru zahăr. Are proprietăți probiotice, contribuie la eliminarea toxinelor din organism și stimulează capacitatea de apărare a organismului.  

Cum se administrează? 

Se consumă 1 shake Nutrific Fit în fiecare zi, echivalent cu o masă sănătoasă, săracă în calorii. Se dizolvă 26 g (1 cupă rasă) în 250 ml lapte semidegresat (1,5 % grăsime) și se amestecă cu un mixer manual pentru dizolvare completă. Consumați un pahar cu apă înainte și după ingestie. 

Cum se prepară? 

Se dizolvă 26g de produs (umpleți cupa până la gradația de 40 ml) în 225 ml de lapte semidegresat și se amestecă până la dizolvarea completă. Se consumă un pahar cu apă înainte și după ingestie.  
Savurați un shake Nutrific Fit în fiecare zi, echivalent cu o masă sănătoasă, săracă în calorii.  

Mod de prezentare: Cutie cu 500gr de produs, 19mese

Părerile clienților

Un produs bun, tine de foame si iti da si energie.

28.03.2022 02:36

5 din 5
5stele
100%
4stele
0%
3stele
0%
2stele
0%
1stea
0%

Adaugă o recenzie