Oferta PROMO 1 x Laptisor 100gr cu Polen500 GRATIS

135.00 lei (TVA inclus)

Pentru fiecare lăptișor de matcă Albeena comandat primești gratuit un flacon cu Polen 500 Nutrific.

 • Disponibilitate: in stoc
 • Comandă prin telefon: 0765.68.17.17
 • Ingrediente validate științific
 • 30 de zile drept de retur
 • Plăteși ramburs sau cu cardul

Comandă acest pachet promoțional și vei primi:

Despre Lăptișorul de matcă pur cu 2% 10HDA, Albeena

Lăptișorul de matcă pur de la ALBeeNA este un produs apicol 100% natural, cu o concentrație garantată de 2% 10-HDA. Hiperaliment complex și singura sursă cunoscută de acid 10-HDA, o substanță activă cu beneficii demonstrate pentru sănătate.  

Proprietățile terapeutice unice ale lăptișorului de matcă pur ALBeeNA sunt datorate cantității ridicate de acid 10-HDA, nutrientul principal din compoziția acestui produs apicol premium. Lăptișorul de matcă crud ALBeeNA este furnizat în starea lui proaspătă, așa cum ni-l oferă stupul, fără să sufere nici un proces de transformare.

Indicații terapeutice

 • îmbunătățește performanța sistemului imunitar și a funcțiilor metabolice
 • crește rezistența organismului la răceli, infecții virale, ciuperci și bacterii cum ar fi stafilococii și streptococii
 • previne apariția și inhibă dezvoltarea celulelor canceroase
 • regenerează și stimulează producția de celule noi și stem
 • reface celulele nervoase, combate degradarea neuronală și îmbunătățește memoria
 • ameliorează stările de oboseală fizică și psihică, anemiile și asteniile
 • are efect antixodant și întârzie procesele de îmbătrânire
 • menține colesterolul și tensiunea arterială în limite normale
 • energizează și vitaminizează organismul și contribuie la refacerea rapidă în perioadele de slăbiciune generală, după intervenții chirurgicale sau tratamente agresive

Ce proprietăți are lăptișorul de matcă crud cu 2% 10-HDA

Lăptișorul de matcă pur este unul dintre cele concentrate suplimente nutritive naturale și unul dintre cele mai valoroase produse apicole. Conține cantități esențiale de vitamine, minerale și nutrienți necesari organismului uman și imposibil de sintetizat de către acesta, cum ar fi acidul 10-HDA. Nutrient principal în compoziția lăptișorului de matcă, substanța activă 10-HDA are multiple efecte benefice: antibacterian, antiviral, antitumoral și antiinflamator, regenerator al celulelor stem.

Cantitatea garantată de 2% 10-HDA asigură calitatea lăptișorului de matcă și eficiența sa terapeutică: acționează ca un antibiotic natural, este un puternic imunoreglator, ajută la eliminarea radicalilor liberi, previne apariția bolilor și reface celulele nervoase afectate. Foarte bine asimilat și tolerat de către organism.

Ce ingrediente conține

100gr 100% lăptișor de matcă crud, cu 2% acid 10-HDA. Nu conține urme de pesticide, antibiotice, ceară, spori de mucegai sau alte impurități.

Lăptișorul de matcă crud cu 2% 10-HDA de la Albeena se livrează în cutii izoterme care păstrează temperatura produsului constantă pe toată durata transportului astfel încât să ai garanția că îl primești în condiții optime, cu toate proprietățile terapeutice intacte.

Pachetul include o linguriță pentru dozarea ușoară a cantității de lăptișor de matcă și un prospect cu detalii despre lăptișorul de matcă pur cu 2% 10-HDA.

Cum se administrează

Lăptișorul de matcă poate fi utilizat zilnic, intern sau extern, la nevoie.

Doza de întreținere recomandată este de 1g/zi pentru adulți și 0,5g/zi pentru copii, în cure de 6-8 săptămâni. Pentru cazurile de epuizare fizică și intelectuală doza adulților poate crește la 2-3 g/zi sau mai mult.

Consultă un medic cu competențe în apifitoterapie pentru stabilirea dozelor terapeutice specifice.

Contraindicat persoanelor care prezintă alergii/hipersensibilitate la produsele apicole sau au intoleranță la lăptișor de matcă, femeilor însărcinate și mamelor care alăptează, persoanelor care suferă de crize de astm, boala Addison sau cancer în faza acută.

Cum se depozitează

Păstrează lăptișorul de matcă la frigider, la temperaturi cuprinse între 2-6 grade Celsius.

Precauții

Testează mai întâi posibilele reacții adverse, prin folosirea unor cantități mici de lăptișor de matcă și ia pauze de 1-2 luni după fiecare cură, în funcție de starea de sănătate.


Despre Polen500, 60 capsule vegetale, Nutrific

Polenul de albine este o combinație de polen de plante, enzime, nectar, miere și alte secreții produse de albine. Biblia și textele egiptene antice sunt printre primele dovezi documentate a utilizării sale în scopul ameliorării diverselor afecțiuni[1]. Este considerat o mină de aur a nutriției, o sursă de nutrienți vitali, datorită componentelor sale active care au proprietăți medicinale semnificative pentru sănătate. Polenul de albine conține compuși bioactivi, inclusiv proteine, aminoacizi, lipide, carbohidrați, minerale, vitamine și polifenoli. Componentele vitale ale polenului îmbunătățesc diferite funcții ale corpului și oferă protecție împotriva multor boli[2].

Polenul conține minerale, 0.6% vitamine, circa 1% carotenoide, 1,6% polifenoli, 5,1% lipide, 10,4% aminoacizi, 22,7% proteine, 30,8% carbohidrați.

Procentul mediu de proteine din polen este de 22,7%, inclusiv aminoacizi vitali precum triptofan, fenilalanină, metionină, leucină, lizină, treonină, histidină, izoleucină și valină. Acești aminoacizi nu sunt sintetizați în corpul nostru, dar joacă un rol important în creșterea optimă și în promovarea sănătății.

Substanțele esențiale, inclusiv vitaminele și bioelementele, sunt prezente în 0,7% din întregul material. Polenul de albine este o sursă potențială de vitamine solubile în grăsimi precum vitamina E, provitamina A, vitamina D și vitamine solubile în apă, cum ar fi vitaminele B1, B2, B6 și C, de asemenea o sursă de acizi precum biotina, rutina, acid pantotenic, nicotinic, inozitol și folic. Bioelementele includ macroelemente precum sodiu, magneziu, calciu, fosfor și potasiu, precum și microelemente precum zinc, cupru, mangan, fier și seleniu. Acești metaboliți contribuie la potențialul terapeutic al polenului de albine.

Beneficii / efecte

Cum acționează suplimentul Polen 500 asupra organismului tău:

 • Ajută la menținerea glicemiei în limite normale[3];
 • Reduce stările de oboseală accentuată și redă organismului energia de care are nevoie;
 • Previne obezitatea și tulburările hepatice; cele mai recente dovezi au arătat că compușii fenolici pot îmbunătăți absorbția nutrienților, metabolismul lipidelor și pierderea în greutate. Polenul de albine este bogat în compuși fenolici care ar putea juca un rol crucial în evitarea obezității și a complicațiilor sale secundare;
 • Are efecte cardio-protectoare; la pacienții cu infarct miocardic acut, terapia antioxidantă poate fi un instrument eficient pentru evitarea leziunilor cardiace și a disfuncției miocardice;
 • Scade acidul uric;
 • S-a demonstrat că polenul de albine are un efect anabolic asupra componentelor osoase;
 • Are efecte antiinflamatorii și antioxidante[4];
 • Alinare pentru pacientii cu cancer de sân, dar și pentru femeile aflate la menopauză. Un mic studiu din 2015 a arătat că polenul poate reduce bufeurile, transpirațiile nocturne și alte simptome experimentate de pacienții cu cancer de sân în timpul tratamentului[5];
 • Polenul de albine din flora sălbatică a Transilvaniei funcționează și ca un agent antialergic, fiind potrivit și celor care suferă din pricina alergiei la ambrozie.

Ingrediente:

Polen poliflor; capsulă: vegetală.

supliment fara excipienti

Eticheta curată reprezintă garanția noastră în ceea ce privește calitatea ingredientelor naturale din compoziția suplimentelor Nutrific. În compoziția capsulelor nu folosim organisme modificate, excipienți nedoriți precum dioxidul de titan, silica, talc, stearat de magneziu, ulei de palmier sau coloranți sintetici. Suplimentele alimentare Nutrific conțin ingrediente naturale, familiare, ușor de recunoscut, cu caracteristici și beneficii specifice facil de parcurs. 

supliment vegetarian

Polen capsule este un supliment alimentar recomandat vegetarienilor.

Apiterapie

Apiterapia se referă la ”terapia cu albine” (apis – albină în limba latină, therapiae – terapie/serviciu/tratament) sau, mai corect spus, terapia realizată cu produsele realizate de albinele melifere (miere, polen, ceară de albine, propolis, lăptișor de matcă, venin de albine, păstură). Apiterapia este o practică cu origini îndepărtate, fiind menționată în tratate care  datează din anii 2500 î.Hr. Dacă în vremurile străvechi, principalele utilizări ale produselor realizate de albine vizau mai ales ameliorarea afecțiunilor de la nivelul pielii și dobândirea unei bune stări generale a organismului, în ziua de azi, apiterapia are beneficii dovedite în ameliorarea multor boli. Cu ajutorul studiilor, observațiilor clinice și a medicilor apiterapeuti parteneri, misiunea noastră este de a dezvolta suplimente alimentare apicole funcționale pentru a combate simptomele și bolile care pot afecta: sistemul imunitar, funcția hepatica/cardio-vasculară/respiratorie, sistemul digestiv, sistemul renal, etc. Unul dintre marile avantaje ale apiterapiei este acela că ajută la prevenire îmbolnăvirilor prin întărirea imunității și sporirea calității vieții.

 Recomandări și indicații terapeutice

Conform studiilor suplimentul Polen 500 se recomandă în special în următoarele situații:

 • Tulburări asociate sindromului metabolic - reprezintă un grup de afecțiuni care cresc riscul de boli cardiovasculare, accident vascular cerebral și diabet. Aceste probleme duc la creșterea tensiunii arteriale, hiperglicemie, grăsimi extra viscerale și niveluri anormale de colesterol și trigliceride. O dietă sănătoasă este modalitatea principală de prevenire și tratare a tulburărilor legate de sindromul metabolic. Cercetările au arătat că polenul este un supliment natural echilibrat, sănătos, care poate proteja împotriva tulburărilor asociate sindromului metabolic.
 • Imunitate scăzută, deoarece polenul fortifică sistemul imunitar și reduce riscul de apariție a alergiilor. De asemenea, există studii care au confirmat că polenul are multiple proprietăți antimicrobiene, dar și că poate elimina bacterii cum ar fi cele care provoacă infecțiile stafilococice.

Mod de administrare

Câte 1 capsulă de două ori pe zi, cu o cantitate adecvată de apă.

Durata de administrare

Studiile au demonstrat că pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minimum 12 săptămâni.

Contraindicații

Polen 500 este contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersensibilitate la produsele apicole (polen, propolis). Produsul nu se consumă de către copii, femeile însărcinate sau care alăptează.

Atenționări

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură (la temperaturi sub 25° C). A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat și al unui mod de viață sănătos. A nu se depăși porția zilnică recomandată.

Conținut pachet

Flacon PET cu 60 de capsule. Greutate netă: 32,7 g

Părerile clienților

Nu avem păreri despre acest produs.
0 din 5
5stele
0%
4stele
0%
3stele
0%
2stele
0%
1stea
0%

Adaugă o recenzie