Laptisor de matca 1000mg, 60 capsule moi

69.00 lei (TVA inclus)

Poate ajuta la combaterea afecțiunilor cronice și poate încetini procesul de îmbătrânire.

 • Disponibilitate: in stoc
 • Comandă prin telefon: 0765.68.17.17
 • Ingrediente validate științific
 • 30 de zile drept de retur
 • Plăteși ramburs sau cu cardul

Lăptișorul de matcă NUTRIFIC- capsule moi este un produs apicol 100% natural care conține o concentrație ridicată de acetilcolină și acidul 10-hidroxi-2-decenoic (acid 10-hda), însoțite de o gamă complexă de nutrienți esențiali benefici organismului. Acesta conține vitamine (C, B1, B2, B6, B12), minerale (calciu, potasiu, sodiu, magneziu, fier, cupru, mangan), proteine, lipide, glucoză, zaharoză, fructoză și apă, toate fiind parte din compoziția chimică de bază a lăptișorului de matcă. Fiecare capsulă de Lăptișor de matcă NUTRIFIC conține 334 mg de lăptișor de matcă liofilizat, echivalent cu 1000 mg de lăptișor de matcă pur.

Lăptișorul de matcă este o substanță vâscoasă produsă de glandele hipofaringiene și mandibulare ale albinelor lucrătoare. Este cunoscut ca fiind hrana exclusivă a reginei albinelor și este folosit și pentru hrănirea puietului în primele zile de viață. Royalactina, o proteină esențială prezentă în lăptișorul de matcă, este responsabilă de transformarea unei larve într-o regină. De asemenea, lăptișorul de matcă conține o varietate de compuși bioactivi, inclusiv acidul 10-hidroxi-2-decenoic (acid 10-hda), care are proprietăți imunomodulatoare.

Lăptișorul de matcă NUTRIFIC are multiple beneficii și efecte terapeutice. Acesta poate ajuta la combaterea afecțiunilor cronice și poate încetini procesul de îmbătrânire. Datorită activităților biologice pe care le deține, lăptișorul de matcă acționează ca un agent antioxidant, antitumoral, antiîmbătrânire, neurotrop, antiinflamator, antibacterian și antialergic. De asemenea, datorită conținutului de acid 10-hda cu rol imunomodulator, lăptișorul de matcă acționează ca un antibiotic natural și susține refacerea celulelor nervoase.

Beneficii

Acest produs apiterapeutic este utilizat pe scară largă ca un complex supliment alimentar pentru a ajuta la combaterea diferitelor afecțiuni cronice, dar și pentru a întârzia procesul de îmbătrânire. Lăptișorul de matcă beneficiază de un potențial important în prevenirea și ameliorarea diferitelor afecțiuni, iar acest lucru este posibil datorită activităților biologice pe care le posedă: veritabil agent antioxidant, antitumoral, antiîmbătrânire, neurotrop, antiinflamator, antibacterian, antialergic. Datorită concentrației de acid 10-hda cu rol imunomodelator, lăptișorul de matcă acționează ca un antibiotic natural, dar și în refacerea celulelor nervoase. 

Ingrediente: 

Lăptișor de matcă liofilizat echivalent cu 1000 mg lăptișor de matcă pur (lăptișor de matcă pur 3:1), agent de încărcare (Ulei rafinat de floarea soarelui), componentele perlei (gelatină și glicerină), stabilizator (grăsime de soia parțial hidrogenată), agent de îngroșare (silice coloidală și ulei de soia hidrogenat) și emulgator (lecitină din soia). Poate conține urme de gluten, ouă, lapte și pește. 

Recomandari si indicatii terapeutice 

Conform studiilor și plecând de la indicațiile terapeutice ale acestui compus apicol, suplimentul Lăptișor de matcă de la NUTRIFIC se recomandă în special în următoarele situații:

 • ameliorarea simptomelor sindromului premenstrual, premenopauzei și menopauzei;
 • tratamentul adjuvant al afecțiunilor neurodegenerative (și altor boli asociate procesului de îmbătrânire) – lăptișorul de matcă stimulează funcțiile fizice și psihice la persoanele vârstnice, le crește apetitul și greutatea, iar un studiu a arătat că are efecte neuroprotectoare în cazul persoanelor care suferă de Alzheimer sau alte boli degenerative; 
 • susținerea echilibrului psihic: în urma unui studiu în care unui grup de persoane i-a fost administrată constant o anumită cantitate de lăptișor de matcă pe parcursul a șase luni, s-a constatat că ingestia de lăptișor de matcă a îmbunătățit eritropoieza (procesul de formare a globulelor roșii la nivelul măduvei), toleranța la glucoză și sănătatea mintală;
 • refacerea echilibrului fizic în caz de oboseală accentuată sau după intervenții chirurgicale și tratamente agresive; 
 • creșterea rezistenței organismului în fața afecțiunilor care au la bază o infecție virală sau bacteriană;
 • echilibrarea tensiunii arteriale și scăderea colesterolului rău; 
 • regenerarea și stimularea de noi celule;

Mod de administrare

Câte 1 capsulă pe zi, cu o cantitate adecvată de apă.

Durata de administrare

Studiile au demonstrat că pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minimum 12 săptămâni.

Contraindicații 

Lăptișor de Matcă este contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersensibilitate la produsele apicole. Produsul se utilizează cu prudență de către femeile însărcinate sau care alăptează. 

Atenționări

Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată sau un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor. A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui. 

Conținut pachet

Flacon PET cu 60 de capsule moi. Greutate netă: 74 g

Părerile clienților

Nu avem păreri despre acest produs.
0 din 5
5stele
0%
4stele
0%
3stele
0%
2stele
0%
1stea
0%

Adaugă o recenzie