Termeni si conditii

Home / Termeni si conditii

NUTRIFIC – este denumirea comerciala a

BIONATIV SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Strada Minis nr. 8, Bl. PM91, Sc. B, Et. 1, Ap. 63, sector 3, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/8851/2008, cod unic de inregistrare fiscala RO23920548

si a TURAN PROD & ENGINEERING SRL, persoana juridical de nationalitate romana, avand sediul social in Buzau, Strada Popa Sapca, Bl A9, Et. 3, Ap. 7, Râmnicu Sarat, avand numar de ordine in Registrul Comertului J10/875/2013, cod unic de inregistrare fisala RO32460783

Preambul
Pentru folosirea platformei https://www.nutrific.ro/fit, in continuare „Platforma”, este recomandat sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile de mai jos, in continuare „Termeni si Conditii”, care au valoarea unui contract incheiat intre societatea BIONATIV S.R.L., TURAN PROD & ENGINEERING SRL si orice persoana, client sau utilizator, care acceseaza platforma. Folosirea in continuare a platformei implica acceptarea integrala si neconditionata a acestor Termeni si Conditii. In situatia in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, va rugam sa ne contactati la adresa de email info@nutrific.ro.

Termenii si Conditiile se aplica tuturor vanzarilor de produse si serviciilor realizate prin intermediul platformei Nutrific.

Termenii si Conditiile pot fi modificate oricand de catre BIONATIV SRL sau TURAN PROD & ENGINEERING SRL. Astfel de modificari vor fi considerate ca acceptate prin simpla utilizare a platformei, urmand a produce efecte juridice numai in cazul contractelor viitoare, nu si in cazul contractelor deja incheiate.

Definitii:

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale si acordul cu privire la GDPR.

Cont – sectiunea din platforma care poate fi accesata de Utilizator prin introducerea unei adrese de e-mail si a unei parole; Contul permite Utilizatorului accesul la informatiile despre acesta si despre serviciile oferite.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continutul – acele produse digitale si/sau servicii care pot fi, dupa caz, orice inregistrare sonora si/sau video si/sau text in orice fel de format si/sau conferinte interactive in format multimedia si/sau fotografii, si/sau imagini, prezentate in cadrul platformei, si/sau ore de consultanta, si la care accesul se face, dupa caz, gratuit sau contra cost;

Acord privind comunicarea prin mijloace electronice
Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii, va exprimati consimtamantul cu privire la faptul ca orice comunicare in legatura cu incheierea, executarea sau incetarea Contractului va fi transmisa in mod electronic.

Dreptul de proprietate intelectuala
BIONATIV SRL / TURAN PROD&ENGINEERING SRL este titularul exclusiv al drepturilor de proprietate intelectuala asupra Platformei, Software-ului si Continutului, graficii, logo-urilor si imaginilor incarcate pe Site. Drepturile care va sunt acordate sunt numai drepturi de utilizare neexclusive si netransmisibile. Neexercitarea sau exercitarea cu intarziere de catre BIONATIV / TURAN PROD & ENGINEERING SRL a drepturilor sale decurgand din Contract nu va fi considerata renuntare, dupa cum exercitarea singulara sau partiala a oricarui drept nu va impiedica exercitarea in continuare a altui drept.

Continutul este proprietatea exclusiva a BIONATIV SRL / TURAN PROD & ENGINEERING SRL, iar utilizarea sa de Utilizator este supusa acestor Termeni si Conditii. Utilizatorul se obliga sa respecte drepturile de proprietate intelectuala asupra Continutului. Cu exceptia drepturilor acordate potrivit paragrafului de mai jos, Utilizatorului nu ii este permis sa copieze, sa distribuie, sa publice, sa transmita, sa transfere, sa vanda, sa difuzeze, sa inchirieze, sa imprumute, sa modifice, sa adapteze, sa editeze sau sa sub-licentieze Continutul. Utilizatorului nu ii este acordat niciun drept de utilizare in scopuri publicitare a Continutului.

BIONATIV / TURAN PROD & ENGINEERING acorda Utilizatorul, in schimbul platii Pretului de catre acesta din urma, un drept de utilizare neexclusiv si netransmisibil asupra Continutului selectat de Utilizator. Dreptul de utilizare este numai pentru uzul personal al Utilizatorului, fiind exclusa orice utilizare comerciala.

Accesul la continut
O parte din continut este disponibil doar Utilizatorilor care achizitioneaza produsele NUTRIFIC FIT sau pachetele NUTRIFIC FIT pe care se specifica codul de acces la continutul disponibil pe www.nutrific.ro/fit. Accesul la continut ii este permis doar in perioada  de consum a suplimentelor din pachetul NUTRIFIC FIT. De exemplu, pentru pachetul Nutrific Fit 19 zile (https://www.nutrific.ro/magazin/) accesul la continut ii este permis Utilizatorului 19 zile de la data inceperii programului, conform campului “data incepere program” din formularul de inregistrare.

Ne rezervam dreptul de a bloca accesul la continut Utilizatorilor care sunt inactivi, care au furnizat date eronate sau care au depasit termenul de 19zile de la data inceperii programului fara a furniza un nou cod de acces care sa le permita prelungirea accesului.

Contul
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni din continut, este necesara crearea unui cont personal („Contul”). Prin utilizarea Site-ului, Utilizatorul isi asuma integral responsabilitatea pentru toate activitatile realizate prin intermediul Contului pe care il deschide pe Site. In consecinta, Utilizatorul este singurul responsabil de asigurarea securitatii parolei Contului si a altor date de acces.

In cazul in care securitatea Contului detinut este compromisa, este necesar sa fie anuntata imediat BIONATIV SRL sau TURAN PROD & ENGINEERING SRL, in calitate de administrator al Site-ului. BIONATIV SRL sau TURAN PROD & ENGINEERING SRL nu poate fi facuta responsabila pentru daunele cauzate Utilizatorilor / oricaror terti prin utilizarea neautorizata a Contului.

Dreptul de retragere
In conformitate cu prevederile legale, sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract, furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Utilizatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere, precum si contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Utilizatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre BIONATIV / TURAN PROD & ENGINEERING.

In considerarea celor de mai sus, Utilizatorul intelege si accepta ca obiectul prezentului contract presupune furnizarea de catre BIONATIV / TURAN PROD & ENGINEERING de continut digital care nu este livrat pe suport material, dandu-si acordul prealabil expres pentru furnizarea continutului digital si confirmand pe aceasta cale ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere prevazut de lege. Utilizatorul confirma, de asemenea, ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre BIONATIV / TURAN PROD & ENGINEERING si, pe aceasta cale, isi da in mod expres si prealabil acordul pentru inceperea executarii contractului.

Declaratii
BIONATIV / TURAN PROD & ENGINEERING nu ofera servicii, remedii, tratamente si/sau interpretarea analizelor medicale, ci ofera recomandari pentru imbunatatirea stilului de viata al persoanei si idei despre alimentatie sanatoasa. BIONATIV / TURAN PROD & ENGINEERING atrage atentia ca orice afectiune medicala trebuie investigata si tratata sub supravegherea unui cadru medical calificat. BIONATIV / TURAN PROD & ENGINEERING recomanda consultanta nutritionala cu specializare pe stil de viata sanatos, care poate conduce la atingerea unei greutati normale a persoanelor, insa acestea nu reprezinta o garantie a acestui rezultat si nu substituie serviciile medicale. BIONATIV / TURAN PROD & ENGINEERING nu isi asuma raspunderea asupra dietei urmate de Utilizator.

Dreptul la despagubiri
Utilizatorul va avea dreptul sa solicite despagubiri pentru prejudiciile aparute ca urmare a neexecutarii totale sau partiale a Contractului de catre . BIONATIV / TURAN PROD & ENGINEERING. Cu toate acestea, . BIONATIV / TURAN PROD & ENGINEERING nu poate fi tinuta responsabila pentru pierderile pe care nici Utilizatorul nici . BIONATIV / TURAN PROD & ENGINEERING nu le putea prevedea in mod rezonabil la inceputul utilizarii de catre Utilizator al Platformei si nici pentru pierderile care nu rezulta ca urmare a culpei sau unei incalcari a obligatiilor legale sau contractuale din partea . BIONATIV / TURAN PROD & ENGINEERING. Responsabilitatea pe care . BIONATIV / TURAN PROD & ENGINEERING, ca furnizor de Continut, o are fata de Utilizatori in ceea ce priveste despagubirile este limitata la pretul platit pentru achizitia Continutului la care se refera reclamatia Utilizatorului. BIONATIV / TURAN PROD & ENGINEERING nu are nicio responsabilitate fata de Utilizator cu privire la Continutul pe care acestia l-ar considera ca ofensator sau inoportun. Niciuna dintre conditiile prevazute de prezenta clauza nu afecteaza drepturile pe care legea le recunoaste persoanelor in calitate de consumatori.

Forta majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Prin forta majora se intelege orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil, intervenit dupa intrarea in vigoare a contractului si care impiedica executarea partiala sau integrala a obligatiilor asumate de parti.

Procedura de solutionare a reclamatiilor
Pentru sesizari sau reclamatii legate de Continutul achizitionat din platforma, va rugam sa ne contactati la info@nutrific.ro. BIONATIV SRL / TURAN PROD & ENGINEERING SRL va solutiona orice sesizare sau reclamatie in termenul maxim de 30 de zile calendaristice de la primirea acesteia.

Prin deschiderea Contului in Site, Utilizatorul isi exprima in mod expres consimtamantul ca BIONATIV SRL sau TURAN PROD & ENGINEERING SRL sa ii transmita comunicari comerciale referitoare la Continutul oferit de NUTRIFIC. In cazul in care Utilizatorul nu doreste primirea unor astfel de comunicari, acesta se poate dezabona accesand linkul cu aceasta destinatie din mesajul eletronic primit.

BIONATIV SRL sau TURAN PROD & ENGINEERING SRL nu colecteaza alte date personale decat cele furnizate de Utilizator. In situatia in care Utilizatorul nu doreste ca BIONATIV SRL sau TURAN PROD & ENGINEERING SRL sa colecteze datele personale ale acestuia, Utilizatorul nu trebuie sa furnizeze aceste date. Utilizatorul poate solicita BIONATIV SRL sau TURAN PROD & ENGINEERING SRL, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, stergerea datelor personale prelucrate; stergerea datelor personale va fi insotita de stergerea Contului din Site.

Cesionarea si subcontractarea obligatiilor BIONATIV SRL sau TURAN PROD & ENGINEERING SRL
BIONATIV SRL sau TURAN PROD & ENGINEERING SRL poate cesiona si/sau subcontracta catre terti, in tot sau in parte, prezentul contract, cu informarea Utilizatorului, nefiind necesar acordul acestuia. BIONATIV SRL sau TURAN PROD & ENGINEERING SRL va fi responsabil fata de Utilizator pentru indeplinirea corespunzatoare a tuturor obligatiilor asumate prin Contract.

Legea aplicabila. Jurisdictia
Contractul este incheiat in limba romana si este guvernat de si va fi interpretat conform legii romane. Partile convin ca toate neintelegerile referitoare la contract sau la interpretarea, executarea ori incetarea acestuia sa fie rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care solutionarea nu este posibila in mod amiabil, litigiile vor fi solutionate de catre instanta judecatoreasca competenta potrivit legii.

Livrare
Produsele digitale (accesul in platforma) vor fi livrate in termen de maxim 72 ore de la completarea tuturor datelor necesare – completarea tuturor intrebarilor din chestionare si introducerea masuratorilor initiale.

Protectia datelor
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice BIONATIV / TURAN PROD & ENGINEERING are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopurile colectării datelor sunt: servicii de sanatate, statistica, cercetare stiintifica, reclama, marketing si publicitate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare la inscrierea in platforma Nutrific. Refuzul dvs. determină incapacitatea noastra de a va oferi acces in platforma Nutrific.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: nutritionistul/medicul/consultantul care supervizeaza programele nutritionale daca sunteti beneficiar al unui program nutritional;

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de email info@nutrific.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.