Programul NUTRIFIC FIT

Home / Programul NUTRIFIC FIT

Pentru ca tu să ai sănătatea la îndemănă, fără efort.

NUTRIFIC FIT îți oferă asistență nutrițională permanentă și soluții adaptate pentru nevoile tale. Programul memorează preferințele alimentare, obiectivele personale de nutriție și starea de sănătate și îți pune la dispoziție suplimente alimentare de cea mai bună calitate, care să contribuie la buna funcționare a organismului.

Intră în programul NUTRIFIC FIT, dacă și tu, la fel ca și noi, îți dorești un stil de viață sănătos.

Programul NUTRIFIC FIT

Te poți bucura în continuare de alimentele care îți plac chiar și atunci când vrei să slăbești. Programul nostru urmărește schimbarea stilului de viață prin echilibrarea dietei și controlul conștient al greutății, în 6 pași simpli:

Cumperi pachetul de start

Pachetul de start NUTRIFIC FIT îți asigură accesul GRATUIT în programul de slăbire sănătoasă și menținere a sănătății. Caută codul unic în interiorul pachetului și folosește-l pentru a intra în aplicația dedicată de pe www.nutrific.ro/fit

Îți stabilești obiective realiste

Schimbarea stilului de viață începe cu setarea unor obiective realizabile, pe care să le poți îndeplini fără frustrări. Acestea trebuie stabilite în acord cu prioritățile și nevoile tale nutriționale astfel încât să te motiveze pe parcursul programului.

Îți evaluezi starea de sănătate

Planul alimentar pe care nutriționiștii noștri îl elaborează special pentru tine se bazează pe răspunsurile tale la chestionarul de evaluare a stării de sănătate. Parcurge cu atenție toate întrebările și completează chestionarul cât mai sincer.

Te măsori corect

Urmărește îndeaproape procesul de slăbire și progresele zilnice cu ajutorul măsurătorilor periodice. Măsoară-te corect în fiecare zi și observă în timp real evoluția ta în programul NUTRIFIC FIT.

Alegi alimentele preferate

Mănânci ceea ce-ți place! Programul NUTRIFIC FIT are la bază o alimentație corespunzătoare, dar nu îți refuză plăcerile culinare – te vei bucura de un plan alimentar pe gustul tău și rețete delicioase, dar sănătoase.

Începi programul NUTRIFIC FIT

Ești gata să demarezi programul NUTRIFIC FIT și să îți îmbunătățești starea de sănătate. Echipa noastră va fi alături de tine mereu și te va asista pe tot parcursul programului astfel încât să obții rezultatele dorite și să îndeplinești obiectivele.

Gabriela S.

Nutrific mi-a redat controlul asupra întregului meu stil de viață, nu doar asupra kilogramelor. Am învățat să mă organizez mai bine, să aleg corect alimentele pe care le mănânc (bonus, fără să renunț la ce-mi place!), să mă bucur de mișcare. Dar cea mai mare recompensă e faptul că acum, după experiența Nutrific Fit, am mai multă încredere în mine. O reușită mai satisfăcătoare decât orice felie de tort!

Gabriela S.

Alexandra L.

Dacă simți că ești într-o ceață totală în ceea ce privește alimentația sănătoasă și un stil de viață echilibrat, în general, încearcă Nutrific cu încredere! Eu nu aveam mari probleme cu greutatea, dar nici foarte fit nu eram și, cel mai dureros, nu știam să mă bucur de mâncare. Am descoperit că nu trebuie să te plictisești mâncând mereu aceleași feluri, că există alimente delicioase ȘI sănătoase, că nu trebuie să renunți la ingredientele preferate. Shake-ul cu ciocolată pe care îl mănânc dimineața este noul meu guilty pleasure, cu fructe proaspete e cel mai bun.

Alexandra L.

Andra D.

Am intrat în program fără prea mari speranțe, cu gândul că rezultatele promise se vor lăsa așteptate. Scepticismul meu s-a evaporat rapid, odată cu primele kilograme pierdute mai ușor decât îmi imaginam. Procesul este unul simplu, dar presupune să îți exersezi puțin voința, lucru la care contribuie din plin consilierii Nutrific. Îi mulțumesc Andreei că a avut răbdare cu acomodarea mea în program și a fost alături de mine în momentele grele, a meritat din plin!

Andra D.

Irina F.

După prima lună în programul Nutrific Fit m-am entuziasmat în special de cele 5 kg pierdute și de faptul că și cei din jur observau acest lucru, nu doar eu. Pe parcurs, am realizat ca programul te ajută pe mai multe planuri, nu doar să scapi de kilogramele în plus. Acum am o relație mai bună cu mâncarea, dar și cu mișcarea, sunt mai energică și mai binedispusă. După această experiență, sunt motivată să continui, mai ales că pașii urmați în program au devenit acum o rutină.

Irina F.

HAI ȘI TU ÎN PROGRAMUL NUTRIFIC FIT!