GDPR – Protectia datelor personale

Home / GDPR – Protectia datelor personale

Acord pentru procesarea datelor despre sanatate

Bionativ SRL, Turan Prod Engineering SRL (“NUTRIFIC” sau “Noi”) colecteaza si utilizeaza datele dvs despre sanatate prin intermediul aplicatiei Nutrific Fit (“Serviciul”) pentru a va furniza serviciul. Colectam informatii privind conditia fizica si nutritia, precum informatii privind exercitiile fizice effectuate (tipul exercitiilor, programele de exercitii, tipurile etapelor, viteza, distanta parcursa, etc) si informatii privind consumul de alimente, cofeina si apa. In plus, colectam informatii medicale precum starea de sanitate, boli si afectiuni, medicamente si/sau suplimente, frecventa cardiaca, ECG, grasimea corporala, muschii scheletici, masa musculara, rata metabolica de vaza, nivelul de glucoza din sange, nivelul tensiunii sancuine, nivelul oxigenului din sange, nivelul hemoglobinei, nivelul de stress si informatii privind somnul. Retineti ca aceste informatii medicale pot permite determinarea starii dvs. de sanitate si ca atare, pot include date personale delicate.

Utilizam datele despre sanatate pe care le obtinem prin intermediul Serviciilor (mentionate anterior) pentru:
– a va oferi serviciile, de exemplu, pentru a va raspunde la solicitarile, intrebarile si instructiunile adresate prin intermediul Nutrific, inclusiv serviciile de generare a unui plan alimentar in functie de preferintele dvs. alimentare
– a imbunatati si personalize experienta dvs. Cu Serviciile, cum ar fi: furnizarea de continut si de recomandari adaptate utilizatorulor si modului in care acestia interactioneaza cu Nutrific;
– a oferi un serviciu optimizat, combinate cu serviciile Nutrific compatibile.
– a va trimite communicate despre produsele si serviciile noastre prin mail/telefon sau SMS si pentru a va furniza notificari push promotionale pe dispozitivul dvs. Mobil (puteti modifica setarile privind notificarile in orice moment, din meniul Setari al browserului sau aplicatiei Nutrific Fit), cu consimtamantul dvs. separat;
– a raspunde la solicitarile si intrebarile dvs
– a opera, evalua si imbunatati activitatea noastra economica (inclusive dezvoltarea de noi produse; imbunatatirea produselor si a serviciilor; gestionarea comunicatiilor; analizarea produselor, a bazei de client si a serviciilor; realizarea de studii de piata; analizarea datelor si efectuarea contabilitatii, a auditurilor si a altor functii interne)
– a va permite sa interactionati cu anumite aplicatii si servicii terte si sa le utilizati. Atunci cand folositi Nutrific cu aplicatii terte, puteti alege sa partajati sau sa sincronizati informatiile cu aceste servicii si aplicatii. Vom acorda accesul la datele dvs. Acestor servicii si aplicatii terte, numai cu permisiunea dvs.
– a respecta si aplica cerintele legale aplicabile, standardele industrial relevante si politicile noastre, inclusiv aceasta Politica de confidentialitate.

Vom partaja datele vs. cu personalul NUTRIFIC si cu furnizori de servicii terti care se pot regasi in afara tarii.

Va puteti retrage consimtamantul cu privire la acest lucru prin trimiterea unei solicitari catre adresa de mail info@nutrific.ro in care sa specificati ca doriti retragerea consimtamantului sau prin stergerea datelor personale cu ajutorul meniului, in orice moment.

Retineti ca, daca refuzati sa permiteti NUTRIFIC sa colecteze sau sa partajeze datele despre sanatate, nu veti putea beneficia de niciun serviciu Nutrific.